Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6. maj 2017: Mesec u Devici čini da budete...

Dnevni horoskop za 6. maj 2017: Mesec u Devici čini da budete vredni i razmrdate duh i telo

76
0
Dnevni horoskop za 6. maj 2017
Najvažnije promene koje vas očekuju u 2018. godini

Dnevni horoskop za 6. maj 2017: Prvi dan vikenda neka vam započne lagano, dočekajte ga na način kako zaslužujete i ako nemate potrebe da žurite nekud, dopustite sebi luksuz i leškarite u krevetu i uživajte u tišini. U glavi nek vam se vrzmaju samo pozitivne stvari, planirajući današnji dan i sutrašnji. Možda da danas, ako juče niste, započnete nešto dobro po vas i po okolinu koja vas okružuje, neko veliko spremanje, donesete neke bitne odluke koje se tiču vašeg zdravlja…

Mesec u Devici i dalje poziva na aktivnost, budite vredni i razmrdajte telo i duh usput, piše Današnji dnevni horoskop. Lepu subotu vam želimo!

OVAN

POSAO Susret ili razgovor sa jednom osobom deluje vrlo poučno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi korist. LJUBAV Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati. ZDRAVLJE Problemi sa zglobovima.

BIK

POSAO Očekuju vas neke naporne obaveze. Na žalost, okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa komplikovanom osobom. LJUBAV Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja. ZDRAVLJE Dobro se osećate. Dnevni horoskop za 3. maj 2017

BLIZANCI

POSAO Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Ne treba da se opterećujete nečijom pričom. LJUBAV Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska ume da vas oraspoloži na pravi način. ZDRAVLJE Problemi sa urinarnim putevima.

RAK

POSAO Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje. Važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Zamolite nekog za određenu uslugu koja će vas poštedeti napora. LJUBAV Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili neka suvišna pitanja koja obično izazivaju osećaj nelagodnost. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.