Dnevni horoskop za 6. maj 2017
Najvažnije promene koje vas očekuju u 2018. godini

Dnevni horoskop za 6. maj 2017: Prvi dan vikenda neka vam započne lagano, dočekajte ga na način kako zaslužujete i ako nemate potrebe da žurite nekud, dopustite sebi luksuz i leškarite u krevetu i uživajte u tišini. U glavi nek vam se vrzmaju samo pozitivne stvari, planirajući današnji dan i sutrašnji. Možda da danas, ako juče niste, započnete nešto dobro po vas i po okolinu koja vas okružuje, neko veliko spremanje, donesete neke bitne odluke koje se tiču vašeg zdravlja…

Mesec u Devici i dalje poziva na aktivnost, budite vredni i razmrdajte telo i duh usput, piše Današnji dnevni horoskop. Lepu subotu vam želimo!

OVAN

POSAO

Susret ili razgovor sa jednom osobom deluje vrlo poučno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi korist.

LJUBAV

Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

BIK

POSAO

Očekuju vas neke naporne obaveze. Na žalost, okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa komplikovanom osobom.

LJUBAV

Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 3. maj 2017

BLIZANCI

POSAO

Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Ne treba da se opterećujete nečijom pričom.

LJUBAV

Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska ume da vas oraspoloži na pravi način.

ZDRAVLJE

Problemi sa urinarnim putevima.

RAK

POSAO

Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje. Važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Zamolite nekog za određenu uslugu koja će vas poštedeti napora.

LJUBAV

Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili neka suvišna pitanja koja obično izazivaju osećaj nelagodnost.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.