Dnevni horoskop za 5. maj 2017
Dnevni horoskop za 31. jul 2017

Dnevni horoskop za 5. maj 2017: Dragi naši, odličan dan danas je za post, ili za neki novi početak, novu odluku u vašem životu kad je u pitanju zdravlje, a ako ne možete baš krenuti sa odricanjem i postom, danas se potrudite da svoje telo bar delom oslobodite toksina. Bavite se telom, budite fizički aktivni i zanimajte um analizom (Mesec u Devici).

Vreme je da neke stvari dovedete u red, pa, ukoliko vam je fiziologija slaba, pokušajte da zdravim načinom ishrane probudite snagu, ojačajte duh i telo, piše Današnji dnevni horoskop. Ako vam na poslu neke stvari ne idu najbolje i osećate se demotivisano, možda je problem u prostoru u kom radite.

Pročistite ga, oslobodite se nagomilanih nepotrebnih stvari, dajte mu priliku da prodiše. Želimo vam uspešan dan.

OVAN

POSAO

Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Trudite se da poštujete rokove.

LJUBAV

Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. i provešćete romantičan dan

ZDRAVLJE

Počnite sa fizičkim aktivnostima.

BIK

POSAO

Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom ce danas biti neizbežna. Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve.

LJUBAV

Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom.. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep dan.

ZDRAVLJE

Osećate se umorno.

BLIZANCI

POSAO

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni.

LJUBAV

Ako ste slobodni, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

RAK

POSAO

Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na Vase nadređene. Danas bi to moglo da vam krene za rukom.

LJUBAV

Ako ste slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno sta osećate. Nemate šta da čekate, samo gubite vreme.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa kolenom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.