Dnevni horoskop za 16. mart 2018
Dnevni horoskop za 16. mart 2018

Žene rođene u ovim znakovima umeju da cene porodicu, ljubav i poštovanje

Kad se muškarac istutnji i reši da se skrasi, ne može da bude siguran da li će i kako će odabrati pravu osobu za ceo život. Međutim, ako iole verujete u horoskop, ova 3 znaka Zodijaka su žene pored kojih ćete uživati – odlične su supruge i majke, znaju da vole ali imaju i svoje ” ja ”, lepe, umiljate i šarmantne, prosto čovek da poželi da se što  pre oženi.

LAV

Šta reći o ženi Lavici?  Ona je jaka i puna samopouzdanja, prava ženka i žena ratnica. Ona poseduje neverovatnu moć, snagu i sposobnost, ali ona ne može uvek sama nameštati zavesu i otvarati poklopce na teglama. Ko ide uz ovakvu ženu, ženu lavicu? Ona neće očekivati ništa manje od onoga ko može da joj parira, jednakog sebi, ne običnog, već supermena. Lavica je spremna da se odrekne svih zabava i flerta sa muškarcima, zbog jednog supermena koji zaslužuje njeno srce.

Lavica će možda retko pokazivati, ali vi ćete uvek osećati njenu ljubav i posvećenost. Ona uživa u kraljevskom tretmanu, a to može i očekivati onaj ko osvoji njeno srce. Borbena je i kada su u pitanju porodica i deca. Od vas će zahtevati samo da je obožavate, da joj dajete komplimente, a ona će vam pružiti sve ostalo.

RAK

Ima li emotivnijeg znaka od Raka? Osvojiti Raka nije lako, ali kada jednom to uspete ona će vas voleti i biće spremna da vam se posveti u potpunosti. Ne krije emocije, a za svog čoveka će učiniti sve.

Nekada voli da pravi dramu oko sitnica, ali to znači da vaš bračni život neće nikada biti dosadan. Ume da ugodi, dobro kuva i dobra je domaćica. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Posvećena je porodici i deci, odana i verna. Ceniće vašu pažnju i ljubav. Najviše joj prija mir i porodična idila koju će pokušavati da održi.

JARAC

Ona je toliko jaka da svaki muškarac pred njom pada na kolena kako bi je prosio. Tvrdoglava i neuhvatljiva, ali vredna pažnje. Strastvena i dostojanstvena, odgovorna i posvećena. Ona će od svakog muškarca napraviti princa kakvog je sanjala. Sa njom možete samo napredovati i biti bolji. Ona je realista koji veruje u bolje sutra.

Smatrajte da ste već uspeli u životu ako ste već uspeli da je osvojite. Ona zna koliko vredite i to će umeti da ceni. Stroga žena i majka, ali vredna i uspešna. Od vas će očekivati najbolje, ali iz dobre namere. Svojim primerom želi da vaspita svoju decu. Pravedna je i uporna.

luftika.rs/besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.