Šaljivi horoskop

Horoskopski znaci zajedno na letovanju: Lav pokazuje svoj stas celoj plaži, Ovna zanima jedino plivanje, Bik se plaši da ne ostane gladan

NA PLAŽI

‘Juhuuu, evo nas na plaži’, Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Twitteru: na slici je Devica ispod šešira s obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u peškir s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta. Škorpija je okrenula leđa i zabranila taggovanje.

Vodolija se slika s ronilačkom maskom i perajima, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema slici, otplivao je 200 metara.

zena-14

 

U VEČERNJEM PROVODU

“Party Night”, tvituje Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrveneli na suncu svi osim Device. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strelac je pozvao celo susedstvo na žurku, Škorpiji se to nije svidelo pa se mršti u ćošku.

Rak svima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac na tabletu računa da li je to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

mojadesetka.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.