Home Šaljivi horoskop Horoskopski znaci zajedno na letovanju: Lav pokazuje svoj stas celoj plaži, Ovna...

Horoskopski znaci zajedno na letovanju: Lav pokazuje svoj stas celoj plaži, Ovna zanima jedino plivanje, Bik se plaši da ne ostane gladan

190
0
Horoskopski znaci na plaži

Horoskopski znaci zajedno na letovanju: Prepoznajte u tekstu svoje voljene mame, bake, svastike, partnere i prijateljice.

 

NA PUTU

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Devica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da mu niko ne bi tražio “griz”. Strelac je nabio sunčane naočare i skinuo japanke, pa bose noge dignuo na sedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao. Blizanac je već promenio nekoliko statusa na Fejsbuku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpija jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…” Vaga pazi da se ne izgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj isflekati bermude. KAKAV TI JE KOFER, TAKAV TI JE ŽIVOT: Torba koju nosiš na putovanja, otkriva sve o tebi Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u proseku potrošiti po danu, Vodolija isprobava masku za ronjenje. Riba spava.  

NA ODREDIŠTU

“Thank God, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodolija lajkuje. Ovan je već u moru. Škorpija je zajedno s torbom zauzeo kupatilo zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru. Devica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspremio stvari! zena-1 Strelac je otišao u obilazak mesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuva supu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cenjka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.