Horoskopski znaci u psihijatrijskoj ustanovi: Ovan je car psihopata, Škorpija ima maniju proganjanja, Rak je težak sociofob
Horoskopski znaci u psihijatrijskoj ustanovi: Ovan je car psihopata, Škorpija ima maniju proganjanja, Rak je težak sociofob

Ovan je Napoleon u psihijatrijskoj bolnici. Vođa je šizofrenika i car psihopata. On ih vodi u napad na upravu ili organizuje beg. Lav boluje od nečega s vrlo složenim imenom i jedini je pacijent koji se ponosi svojom bolešću. Svakog novog pacijenta pita koliko je bolestan i svaki put s ponosom izgovara svoju dijagnozu, koja je mnogo duža.

Ovan

Vi ste Napoleon u psihijatrijskoj bolnici. Vođa ste šizofrenika i car psihopata. Vi ćete ih voditi u napad na upravu ili organiziovati jeg. Ukrašćete spis s beleškama o stanju pacijenata, tako da tog dana niko ne prima tablete. Jedini ste koji se ne boji sedativa i terapije elektrošokovima. Štaviše, terapija vas čini jačima.

Lekari pokušavaju da stave samo jednog Ovna na odeljenje, inače se uništavajuća energija ne može kontrolisati.

Bik

Vi ste dobro. Vi se nalazite u mentalnoj ustanovi zbog toga što ste u društvu s nekim iz porodice. Možda ste ga i sami doveli u takvo stanje i zbog toga se osećate krivim, ali ne ulazite duboko u te misli. Pa niste neka vrsta psihopate. Pomažete u kuhinji, zabavljate pacijente sa šalama i zalivate cveće u dvorištu.

Da, vi ste dobro. Dok se na nebu ne pojavi pun Mesec. Ili dok kroz beli mantil ne ugledate crvene gaćice medicinske sestre, zbog čega se vaše oči trenutno napune krvlju. Sutradan se ne sećate ničega i iznenadite se kad shvatite da vas svi izbegavaju. Ali zbog činjenice da dobro kuvate, brzo vam opraštaju.

Blizanci

U bolnici ste zbog delirijuma. Pokazuju vas studentima medicine jer uživate u tome. Jedini ste koji se raspravlja s glavnim lekarom zbog dijagnoze, dajete argumente za potpuno drugačije stanje, dok uopšte ne tvrdite da ste zdravi (za razliku od Riba). Ponekad im pomognete da poprave pokvareni pištolj za omamljivanje, kojim su ukrotili Ovna ili postavite Wi-Fi.

Svi naivno misle da Blizanci imaju podeljenu ličnost, ali to bi bilo previše jednostavno. Ne postoje samo dve niti tri. Postoji čitav kamp. Upravo su Blizanci mogli glumiti u filmu “Split”, u kojem je glavni lik imao čak 24 ličnosti. Zbog svega toga vi ste jedini koji uspeva da istovremeno leži u dve ili više mentalnih bolnica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.