Horoskopski znaci na plaži

Horoskopski znaci na plaži: Zabavite se i prepoznajte u tekstu svoje prijateljice, partnera, članove porodice i poznanike

Ovan

Ovan nema živaca za mirno ležanje na plaži i upijanje zrake sunca. Do 10 sati ujutro već je preplivao do prvog ostrvceta, prijavio se na turnir odbojke na pesku i isplanirao večernju zabavu. Ako ga vidite kako se mršti, pokraj njega se verovatno smestila porodica s (pre)glasnom decom, koja se upravo sprema da pojede ćevape s puuuno luka.

Bik

Bikove ćete na plaži prepoznati na prvu loptu po količini stvari koje imaju oko sebe. Ako ne nađu mesto u hladovini, doneće sa sobom najveći suncobran i ručni frižider s dosta energetskih pića zbog čega će biti vrlo popularni u društvu. Želite li razveseliti Bika, kupite mu sladoled, jer obožavaju da jedu slatkiše.

Blizanci

Blizanci su duša svake zabave. Jedva čekaju da dođu do plaže i započnu razgovore s nepoznatima, bez obzira je li reč o nedavnom ubodu meduze, novom letnjem hitu ili monstruozno visokoj ceni pića u lokalnom baru. Ne mogu biti mirni ni 5 minuta, ako ne pričaju s vama, verovatno proveravaju vesti na svom mobilnom, listaju novine ili ližu sladoled.

Horoskopski znaci na plaži

Rak

Rakovi biraju plaže s najčistijom vodom i mnogo ljudi. Na plaži vole da se prave nevidljivi. Staviće na glavu šešir najvećeg oboda i sunčane naočare i pretvaraće se da čitaju knjigu dok prisluškuju razgovore u njihovoj blizini.

Lav

Kralj životinja voli da ima publiku, pa će se na plaži šepuriti s novim kupaćim kostimom, torbom za plažu ili najnovijom knjigom. Lavovi privlače pažnju na velikoj plaži, ali i u skrivenim uvalama s malim brojem ljudi. Vole da skinu gornji dio kupaćeg kostima kada niko ne gleda, a odvažiće se i na nudističku plažu.

Devica

Nepripremljenost nije reč koju Devica ima u svom rečniku. Tri nedelje unapred isplanirala je tačno mesto na kojoj će se sunčati, kreme koje će naneti i peškir na kojem će se odmarati. U moru može provesti sate dok god je reč o mestu skrivenom među visokim hridima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.