Dnevni horoskop za 26. jul 2017

Dnevni horoskop za 26. jul 2017: Dragi naši, danas nam dan protiče bez značajnijih aspekata, možete ga kreirati prema sostvenoj zamisli i voditi se svojom energijom. Merkur danas ulazi u znak Device, moć govora i uma danas je na najvišem nivou. Svakako da dan bez jačih aktivnosti na nebu obično podrazumeva neko zatišje pred buru, pa dan treba da provedete bez većih zamaranja, pošto već narednog dana dočekuje nas vatren spoj Sunca i Marsa! Izuzetno moćan aspekt, te akumulirajte i ne rasipajte bespotrebno dragocenu energiju danas. Odmarajte i bavite se lepim stvarima koje vam prijaju.

Lep dan van želimo, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.

LJUBAV

Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.

ZDRAVLJE

Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK

POSAO

Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.

LJUBAV

Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

Dnevni horoskop za 26. jul 2017

BLIZANCI

POSAO

Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekivaće vas dodatne komplikacije.

LJUBAV

Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

RAK

POSAO

Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.

LJUBAV

Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.