Home Mesečni horoskop MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2017: Ovna hoće i ljubav i pare, Devica...

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2017: Ovna hoće i ljubav i pare, Devica fokusirana na karijeru, Jarcu zdravlje treba da bude prioritet

170
0
Dnevni horoskop za 1. avgust 2017

Mesečni horoskop za avgust 2017: S retrogradnim Merkurom, pomračenjem Sunca i pomračenjem Meseca avgust 2017. godine je pun iznenađenja, promena i neobičnih događaja. To je efekat brzih planeta u retrogradnom hodu, ali i pomračenja.

Možemo očekivati iznenadne preokrete i u trenucima kada spore planete menjaju smer kretanja: 3. avgusta Uran kreće retrogradnim hodom, 25. avgusta Saturn nastavlja direktnim hodom nakon četiri meseca retrogradnog kretanja, piše tarot-horoskop.com. Merkur je retrogradan tri puta godišnje, zato nas ovo retrogradno kretanje ne treba zabrinjavati previše, posebno zato što je sada retrogradan u Devici, u znaku u kojem je dosta jak. Problem je što će ovo retrogradno kretanje Merkura staviti u opoziciju s Neptunom iz Riba i to većinu avgusta. Ova opozicija je potpuna: ne samo da su Merkur i Neptun na 180 stepeni, nego je i priroda tih planeta u suprotnosti znakovi u kojima su. Merkur i Devica su najbolji u logičnim, praktičnim stvarima i realni, dok se Neptun u Ribama ravna prema intuiciji, kreativnosti i idealizmu. U ovakvoj kombinaciji Merkur će patiti. Neptun zavarava i zbunjuje. Svi ćemo osetiti posledice ovih suprotnosti i opozicije i mnogi će pasti u razne zamke, donositi pogrešne odluke ili će imati poteškoća u komunikaciji i koncentraciji ili neće moći spoznati koje su pogrešne, a koje tačne informacije. Pod najsnažnijim uticajem biće Device, Blizanci, Ribe, Strelčevi i Jarčevi, ali nestabilnosti i greške se mogu dogoditi svima nama. Očekujte iznenađenja, a donošenje važnih odluka odložite za vreme nakon 10. septembra. Teško će biti održivo postupanje po gore navedenom savetu. Tokom avgusta bićemo pod uticajem Sunce – Mars konjunkcije iz Lava koja ne odlaže. Želi da stvari budu brzo rešene i pokrenute čim se ideja stvori. Nije važno o kakvoj se akciji radi, dobroj ili lošoj, mudroj ili nerazumnoj, važno da se događa sada! Zbog sposobnosti da se stvari pokrenu, Sunce – Mars kombinacija vodi prema neverovatnim dostignućima, posebno zbog podrške Jupitera, Saturna i Urana. Istovremeno postoji mogućnost da dođe do sukoba i razaranja. Zbunjenog uma i adrenalinom koji kola venama možete samo pokušati da zamislite šta su sve neki ljudi spremni da urade. Ipak, oni koji su sposobni da promisle dva puta i procene kako da deluju u takvim okolnostima, ostvariće dugoročne ciljeve. Generalno tokom avgusta postoji opasnost od nesreća, sukoba, požara i prirodnih katastrofa. Dramatične i eksplozivne situacije mogu se pojaviti vezano za vođe, slavne osobe, komunikaciju, prenošenje informacija, školstvo, mladež, medicinu i slično.
Mesečni horoskop za avgust 2017
Pomračenje Sunca tokom avgusta: Pomračenje Sunca dogodiće se u Lavu, blizu Marsa, naglašavajući dobro i loše Sunce – Mesec konjunkcije. Prvo što dođe u misli je da naglašava loše, s obzirom na ono što se o pomračenja misli, ali ako gledamo porodicu iz koje ovo pomračenje dolazi (da, svako pomračenje je deo porodice sa sličnim osobinama), možemo videti da ovo pomračenje govori o komunikaciji i saradnji i možda upravo kroz to treba tražiti rešenja. Možda pojedinac treba da insistira na komunikaciji, čak iako ne ide tako dobro i da podstiče zajedničku akciju kako bi se dobio povoljan ishod za obe strane. Na prvom mestu treba da bude komunikacija, jer ako delujemo racionalno i trudimo se, puno toga se može postići, a o tome govore Jupiter – Mars sekstil, Jupiter – Saturn sekstil, Mars – Saturn trigon i drugi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.