Veliki bosanski horoskop: Saznaj da li si Lopata, Mujo ili Mesni narezak
Veliki bosanski horoskop: Saznaj da li si Lopata, Mujo ili Mesni narezak

Svim ljubiteljima i proučavaocima horoskopa, a naročito onima koji vole smeh i šalu, donosimo zanimljivo predviđanje koje ćete zasigurno dugo prepričavati.

U pitanju je bosanski horoskop. Proverite šta “kaže” o vama, ali i o vama bliskim osobama, piše republika.rs.

Lopata (22. 12. – 19. 1.)

Dovedu ih na pripremu gradilišta i do vrata su u blatu. Inače se odlikuju analitičkim duhom i romantičnom prirodom, ali to im ništa ne koristi ako im zapadne lopata. Dobro se slažu s rođenima u znaku Ašova.

Mešalica (20. 1. – 18. 2.)

Likovi iz ovog znaka su staložene i mirne osobe. Uglavnom su u fazi “ladovina”, sve dok mešalica radi. Malo se naljute ako se pokvari, ali onda skupe one rođene u znaku Lopate da oni to ručno odrade. Izrazito su vesele naravi i vole decu.

Dizalica (19. 2. – 20. 3.)

Rođeni u znaku dizalice su, logično, vitki, visoki i čvrsti. Malo nestabilni kao osobe, pa im se često dogodi da im zaliju stopala u beton da se ne prevrnu. Dobro se slažu s Mešalicama. Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu i vlašićkom siru i jagnjetini s ražnja.

Kontejner (21. 3. – 19. 4.)

Njihov zaštitnik je Crveni orao. Ne zna se zašto, oni tako tvrde. Navodno to je zbog gužve u baraci (kontejneru). Dobro se slažu s Lopatama. Odlikuje ih velika umna snaga, emotivna energija i smrdljive noge.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.