Nedeljni horoskop od 3. do 10. maja 2020: Riba u haosu, Ovan da se pazi povreda, finansijske oscilacije kod Vodolije
Nedeljni horoskop od 3. do 10. maja 2020: Riba u haosu, Ovan da se pazi povreda, finansijske oscilacije kod Vodolije

Planeta Merkur u astrologiji je zadužena za razmišljanje, izražavanje, simbol je našeg intelekta. Trenutno se kreće Ovnom, znakom koji je odvažan, nestrpljiv i nema živaca za duge razgovore i sporu razmenu informacija. On hoće – jasno, konkretno i nedvosmisleno.

Tokom vikenda taj će Merkur biti podržan lepim aspektima Venere u Blizancima i Marsa u Vodoliji. Stoga predstojeći dani podržavaju razgovore, razmenu ideja, informacija, susrete i nova poznanstva, a što je najbolje od svega – pozivaju nas na zabavu i opuštanje, piše astrolog Julijana Oremović.

Imamo priliku da lako izrazimo svoja osećanja, da se povežemo sa drugima kroz reči i način razmišljanja, kroz neki interes ili hobi. Uživamo u muzici, smehu, kretanju, kreativnom radu. Možda primite lepu poruku ili vas iznenadi podrška osobe od koje to ne očekujete.

Reč je o protočnim i podsticajnim energijama koje nam olakšavaju ispunjenje planova. Telo i um su saveznici, deluju u sinergiji. Spretni smo, brzi i efikasni, a pre svega snalažljivi i domišljati. Kao da tačno znamo šta treba reći da bismo pokrenuli stvari ili dobili ono što nam treba. Neke nam okolnosti postaju jasnije. Klupko nesporazuma se odmotava.

Sada je dobro pokrenuti neke razgovore, tražiti odgovore, postaviti pitanja, poslati zahtev, poruku

Mesec će prolaziti znakom Riba i ovim danima daće pečat jake intuicije, senzibilnosti i premčljivosti na spoljne događaje. Zbunjenost i preosetljivost se mogu pojačati u nedelju, isto kao i potreba da nekome pomognemo, udovoljimo.

U nedelju započinje i vladavina Bika, znaka zemljanog elementa koji traži od nas da se u idućih mesec dana posvetimo praktičnim pitanjima – poslu, finansijama, imovinskim stvarima. Bik od svih znakova najviše traži sigurna mesta i ne voli brze promene. S njim materijalizujemo, stvaramo i čuvamo stvoreno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.