Dnevni horoskop za 31. jul 2019
Dnevni horoskop za 31. jul 2019

Dnevni horoskop za 25. jul 2017: Ovan u gubicima, Bik vidi kraj krize, Blizanci ne skrivaju osećanja, Rak mnogo traži, Lav kreativac, Devica dobro organizovana, Vaga bira, Škorpija razočarana, Strelac nervozan, Jarcu sledi naporan period, Vodolija vodi, Ribe pune motivacije. Ovo je današnji horoskop za 25.07. 2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Osećate poveći gubitak. To mogu da budu i vaše lične investicije koje ćete u velikom stilu primeniti u narednom period kada su vaša lična zalaganja u pitanju.

Ljubav

Ne morate da popuštate partneru i da se osećate dovoljno bolećivo, kada su određeni ustupci u pitanju u onoj meri u kojoj se vi možete bolje snaći

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

BIK

Posao

Ukoliko ste pomislili da ste izašli iz krize, možete se nadati i novom vidu poslovanja sa osobom, koja vam je dovoljno otvorena kada su zajednički stavovi u pitanju.

Ljubav

Nije loša ideja da izađete i da se provedete u večernjim satima, jer ste neko ko ume da iskoristi dosta kvalitetno svoje vreme.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

Dnevni horoskop za 25. jul 2017

BLIZANCI

Posao

Ustupci koje činite su izuzetni i neko vas ceni zbog toga. Možete da očekujete dosta solidnu situaciju na polju posla, jer ste na tome dovoljno radili.

Ljubav

Pokazujete poveću zainteresovanost prema osobi na koju često mislite. Ne krijete osećanja, u svakom slučaju.

Zdravlje

Imunitet vam je slabija strana.

RAK

Posao

Isuviše ste zahtevni kako za sebe tako i za druge. Morate da budete fleksibilniji kada su lični interesi u pitanju isa druge strane ostalih kolega.

Ljubav

Volite igru zavođenja i aktivniji ste u društvenom životu nego inače. Imaćete odličan dan pred sobom i ne morate da dopustite da vas povredi po koja sitnica.

Zdravlje

Moguć stomačni virus.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.