Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 25. jul 2017: Ribe pune motivacije, Blizanci ne skrivaju...

Dnevni horoskop za 25. jul 2017: Ribe pune motivacije, Blizanci ne skrivaju osećanja, Jarcu sledi naporan period

84
0
Dnevni horoskop za 31. jul 2019
Dnevni horoskop za 31. jul 2019

Dnevni horoskop za 25. jul 2017: Ovan u gubicima, Bik vidi kraj krize, Blizanci ne skrivaju osećanja, Rak mnogo traži, Lav kreativac, Devica dobro organizovana, Vaga bira, Škorpija razočarana, Strelac nervozan, Jarcu sledi naporan period, Vodolija vodi, Ribe pune motivacije. Ovo je današnji horoskop za 25.07. 2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Osećate poveći gubitak. To mogu da budu i vaše lične investicije koje ćete u velikom stilu primeniti u narednom period kada su vaša lična zalaganja u pitanju. Ljubav Ne morate da popuštate partneru i da se osećate dovoljno bolećivo, kada su određeni ustupci u pitanju u onoj meri u kojoj se vi možete bolje snaći Zdravlje Solidno, ovaj put.

BIK

Posao Ukoliko ste pomislili da ste izašli iz krize, možete se nadati i novom vidu poslovanja sa osobom, koja vam je dovoljno otvorena kada su zajednički stavovi u pitanju. Ljubav Nije loša ideja da izađete i da se provedete u večernjim satima, jer ste neko ko ume da iskoristi dosta kvalitetno svoje vreme. Zdravlje Pojačana tenzija.
Dnevni horoskop za 25. jul 2017

BLIZANCI

Posao Ustupci koje činite su izuzetni i neko vas ceni zbog toga. Možete da očekujete dosta solidnu situaciju na polju posla, jer ste na tome dovoljno radili. Ljubav Pokazujete poveću zainteresovanost prema osobi na koju često mislite. Ne krijete osećanja, u svakom slučaju. Zdravlje Imunitet vam je slabija strana.

RAK

Posao Isuviše ste zahtevni kako za sebe tako i za druge. Morate da budete fleksibilniji kada su lični interesi u pitanju isa druge strane ostalih kolega. Ljubav Volite igru zavođenja i aktivniji ste u društvenom životu nego inače. Imaćete odličan dan pred sobom i ne morate da dopustite da vas povredi po koja sitnica. Zdravlje Moguć stomačni virus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.