Horoskop u vladavini Lava

Horoskop u vladavini Lava: Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Lava, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje, pišu Večernje novosti.

OVAN

Posao

Mars, vladar znaka zajedno sa Suncem na samom početku Lava, u petom polju naglašava vašu energičnost koja dolazi do izražaja u skoro svim delatnostima ali i o napetosti koja prati svaku promenu. Venera menja znak 1. avgusta, ulazi u Raka i aktivira osu četvrtog i desetog polja što ukazuje na vašu potrebu da osim porodičnih, konačno sredite i odnose na poslu. Vladar polja karijere, Saturn, zbog svoje retrogradnosti označava dogovore koji imaju tendenciju da kratko traju, pa je potreban dodatni napor kako biste među novim mogućnostima prepoznali poslovne aranžmane koji su dugotrajniji. Budući da je u sekstilu sa Jupiterom koji već godinu dana boravi u vašem sedmom polju, ukazuje da je oprez i dalje neophodan. Ulaskom Merkura u Devicu 26. jula, mnogo dogovorenog se neće ispoštovati. Vreme je za reviziju svih dogovora i planova.

Ljubav

Prelazak Venere iz znaka Blizanaca u znak Raka 1. avgusta, dodatno komplikuje vaš emotivni život i najavljuje dešavanja koja će dati novu dimenziju ljubavnim dešavanjima u narednom periodu. Imajući u vidu da je Venera dispozitor Jupitera koji je u vašem sedmom polju, mnoge stvari će se razrešavati kroz konflikt, jer su ove dve planete u kvadratu. Stoga, ne bežite od suočavanja sa kritičnim detaljima i ne gurajte pod tepih sve ono što vas čini nezadovoljnim, već naprotiv što pre pretresite situaciju kako biste došli do rešenja. Slobodni pripadnici znaka u prilici su da upoznaju osobu kakvu priželjkuju ali je verovatnije da taj “neko” biti zauzet nego slobodan. To praktično znači da ćete na putu do sreće proći kroz razna iskušenja, što će vam pomoći da preispitate svoje stavove i donesete pravu odluku.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali povedite računa o ishrani i ne zanemarujte stomačne tegobe. Posebno obratite pažnju na jetru, žuč, pankreas.

Horoskop u vladavini Lava

BIK

Posao

Venera, vladar znaka, od 1. avgusta ulazi u znak Raka, pa aspektima koje pravi sa Jupiterom ukazuje na dešavanja vezana za posao i promene koje vas usmeravaju na nove poslovne izazove, prevashodno vezane za inostranstvo. Neke ponude će biti vezane i za promenu mesta boravka, odnosno privremeni poslovni boravak ili stažiranje van mesta stalnog boravka. U krajnjem slučaju, ne mora doći do promene poslovnog usmerenja, već do promena unutar kompanije u kojoj ste trenutno zaposleni. Preporuka je da krenete u susret događajima, odnosno da bez dvoumljenja prihvatite promene. Nije vreme za kockanje poslom, a odbijanje promena nekad upravo to znači, već je vreme prilagođavanja. Takođe, Mars i Sunce kroz četvrto polje ukazuju da je svaki dopunski posao dobra alternativa koja bi mogla da preraste u porodičnu delatnost. Nezaposleni će, takođe, imati više prilike da sami pokrenu svoj biznis, nego da na neki drugi način dođu do posla.

Ljubav

Mars u konjunkciji sa Suncem nagoveštava napetost u vezi jer kao vladar sedmog polja u ovakvom odnosu ukazuje na borbu za autoritet, ali i na želju za nadmetanjem u samoj vezi, te mogućnost sukoba i prekida. U vezu se meša i neka treća osoba, ili neko ko ima izvestan autoritet. Ali, umesto da smiri strasti, ta osoba će dodatno raspaliti vatru. Ceo period je vrlo napet i ne bi bilo dobro da potežete stare teme, stara pitanja koja su već ranije dovodila do suštinskih nesuglasica. Slobodni pripadnici znaka se nalaze pred vezom koja više asocira na avanturu nego na pravu vezu. U pitanju je zauzeta osoba koja je već bila prisutna u vašem životu, ali se odnos nije ostvario. Sadašnji povratak znak je dalje emotivne nestabilnosti.

Zdravlje

Povedite računa o povredama ekstremiteta, ukleštenjima kičme, povredama zglobova ili hroničnim problemima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.