Dnevni horoskop za 22. jul 2017

Dnevni horoskop za 27. jul 2016: Dođosmo do polovine ove nedelje, i vreme je da se malo drmnemo nakon dva relativno mirna dana. Današnji glavni događaj na nebeskoj pozornici je trigon Merkura u Lavu sa Uranom u Ovnu, što će vam doneti neke neočekivane, nenadane šanse.

 

Šanse da uradite nešto novo na poslu, nešto novo u vašoj vezi ili čak životu. Šanse imate i da organizujete neki (novi) odmor, da pobegnete negde daleko od mesta boravka i da se dobro odmorite od svega. Nemojte ništa da planirate, jednostavno dozvolite ovoj energiji da vam ona sama stvori neke šanse, a na vama je da ih na najbolji i najlepši način iskoristite.

Vi najbolje znate koje bi vam promene najviše prijale, pa ako osetite da možete nešto da uradite po tom pitanju – danas je pravi dan da započnete na promenama. Samo imajte na umu, uvek morate da idete ka boljem, neka to bude vaša zvezda vodilja. Pročitajte dnevni horoskop za 27 jul 2016 godine.

Srećnu i uspešnu sredu vam želimo.

 

OVAN

POSAO

Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju timski rad.

LJUBAV

Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

devojka

BIK

POSAO

Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.

LJUBAV

Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

BLIZANCI

POSAO

Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.

LJUBAV

Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.