Dnevni horoskop za 30. jun 2017

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Lava od 23. jula do 23. avgusta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje, pišu Večernje novosti

 

OVAN

Posao

Nastupajući period biće posebno dobar za sve pripadnike znaka koji nemaju stalno zaposlenje. Mars, vladar vašeg znaka koji se trenutno nalazi u Škorpiji, pravi dobre aspekte sa Jupiterom i donosi brojne mogućnosti, naročito za poslove sa inostranstvom. Ovi dobri aspekti pojačavaju dejstvo nakon 2. avgusta kada Mars prelazi u znak Strelca i formira trigon sa mladim Mesecom u Lavu koji je generalno povoljan za vatrene znake. Birajte trajnije poslove, čak i ako su manje plaćeni od sezonskih. Vladar vašeg polja karijere, Saturn, zbog svoje retrogradnosti označava dogovore koji imaju tendenciju da kratko traju, te je potreban dodatni napor kako bi se prepoznali dugoročni poslovni aranžmani. U istom periodu zbog lošeg aspekta Merkura, planete koja označava ugovore i pregovore, budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata. Poseban oprez preporučuje se onima koji sklapaju poslove sa inostranstvom, ili putuju preko granice.

Ljubav

Venera u znaku Lava, u polju ljubavnog i svakog drugog partnerstva pravi povoljan aspekt sa Saturnom, a nakon 2. avgusta i sa Marsom, što obećava brojne događaje vezane za polje emocija. Ovaj aspekt imaće izuzetno povoljan uticaj na slobodne pripadnike znaka, kao i na one koji se nalaze na početku veze koja bi mogla da preraste u ozbiljniji odnos. Što se tiče zauzetih pripadnika znaka, osim što poboljšava kvalitet odnosa, ovakav raspored planeta ukazuje i na povremena iskušenja, posebno kod onih kojima natalni horoskop ukazuje na takve mogućnosti, pa je neophodno pojačati samokontrolu kako se brak ili veza koja već traje ne bi doveli u pitanje. Već 5. avgusta, prelaskom Venere u znak Device, stvari se smiruju, pa i oni koji vole da flertuju imaju malo šansi da ozbiljno ugroze svoj postojeći status.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali trebalo bi da povedete računa o ishrani i eventualnim stomačnim problemima. Posebno obratite pažnju na jetru, žuč, pankreas.

devojka

BIK

Posao

Venera, vaša vladajuća planeta, tranzitira kroz znak Lava praveći brojne aspekte koji na neočekivan način utiču na vašu karijeru. Okolnosti vezane za vašu poslovnu situaciju se neprekidno menjaju i u isto vreme donose brojne šanse za promene. Neke će čak biti vezane i za promenu mesta boravka. Ipak, bez obzira na sve, do 5. avgusta ne bi trebalo da donosite konačnu odluku, jer tek tada ulaskom Venere u znak Device, ono što budete odabrali može da potraje i donese dobre rezultate. U krajnjem slučaju, ukoliko ne dođe do promene posla, moguća je transformacija načina rada u okviru projekta kojim se trenutno bavite. Ukoliko dođe do takvih promena, takođe ne bi trebalo da se zalećete i donosite važne odluke do navedenog datuma kako ne biste sebi iskomplikovali položaj. Nezaposleni pripadnici znaka imaju šansu da uz nečiju pomoć započnu privatni posao. Ako se to dogodi, neophodan je oprez prilikom pravljenja kalkulacija, jer aspekti Venere ukazuju na mogućnost skrivenih troškova.

Ljubav

Sve do 2. avgusta, Mars naglašava polje partnerstva, što svaku situaciju čini komplikovanijom. Napetost koju već osećate biće pojačana i imaće veliki uticaj na vaš emotivni život. Tek nakon tog datuma, stvari se polako dovode u red, ali novi aspekti i dalje stimulativno deluju na vašu buntovnu prirodu, pa vodite računa kako se ponašate prema partneru i kako on postupa prema vama, odnosno kako se postavlja u neuobičajenim situacijama kada je neophodna uzajamna podrška. Odmerite kvalitet veze u odnosu na to koliko podržavate jedno drugo i koliko ste spremni na razne ustupke. Ukoliko su razlike među vama nepremostive, razmislite ima li smisla ulagati u nešto što na duži rok nema perspektivu. Slobodnim pripadnicima znaka smeše se nove prilike za ljubav. Pazite samo da se ne zaljubite u osobu koja je već zauzeta.

Zdravlje

Povedite računa o povredama ekstremiteta, uklještenjima kičme, povredama zglobova ili hroničnim problemima koštanog sistema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.