Nedeljni horoskop

Odahnuće tek 1. juna: 3 horoskopska znaka kojima je ovo najgora nedelja u 2020. godini

U astrologiji nekada dobijate, a nekada gubite i to je deo prirodnog kruga koji se odvija pred nama

Kada god se nađete u izazovnom periodu treba da znate da se uvek na kraju tunela nalazi svetlost. Istina je da će nedelja koja je počela sa 25. majom biti posebno teška za sledeća tri horoskopska znaka: Rak, Škorpija i Ribe, piše Telegraf.rs.

Rak

U sred ste vrlo tenzičnog perioda. Vaše misli će početi da divljaju, posebno one najteže. Dok anksioznost može da dođe onda kada se najmanje nadate, jedan od načina da umirite svoja osećanja je da se fokusirate na ono što je objektivnost, a ne na nešto što je hipotetički.

Ipak, znajte da je ovaj period privremen, jer je sve povezano sa periodom vladavine Blizanaca. Pre ili kasnije, ponovo ćete se osećati kao najbolja verzija sebe.

Škorpija

Transformaciju niko bolje ne razume od vas. Srećom, to vas čini jednim od najemotivnijih znakova horoskopa. Bez obzira na to koliko su stvari postale intezivne, vaša sposobnost da osetite stvari tako duboko takođe je vaša najveća prednost kada je prevaziđete.

Sada shvatate da je potrebno da izvršite promene kako biste služili najvišem cilju. Za sve je potrebno vreme, bidute strpljivi.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Ribe

U poslednje vreme osećate se jako osetljivo. Sa retrogradnim Suncem i Venerom koje trenutno prolaze kroz vašu emocionalnu četvrtu kuću privučeni ste osećajem ljubavi i komfora. Osećate se da ste u bliskom dodiru sa potrebama vašeg srca. Ako nastavite da uskraćujete sebi ono što vam treba pokušavajući da budete u toku sa ostatkom života proganjaće vas ovo kasnije. Budte iskreni prema sebi i naravno prema drugima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.