Dnevni horoskop za 24. jun 2020: Zanimljivo poznanstvo za Raka, Ribi napeto na poslu, Vaga treba da se više kreće
UDnevni horoskop za 24. jun 2020: Zanimljivo poznanstvo za Raka, Ribi napeto na poslu, Vaga treba da se više kreće

Mlad Mesec dočekao nas je 22. maja na drugom stepenu znaka Blizanaca. Podržan trigonom od Saturna u Vodoliji. Dispozitor mu je Merkur u zagrljaju retro Venere.

Postoji li i jedan pokušaj kojeg nisi pokušao. Postoji li i jedan odabir kojeg nisi odabrao? Postoji li i jedna misao koja nije izgovorena? Sada je vreme, piše Astro Aisha za Astro portal.

Nikad u životu nismo više komunicirali, a manje toga rekli jedni drugima. Nikad nismo više poruka poslali, a manje poente u njima pronašli. Nikad nismo bilo toliko pričljivi i toliko puta ne rekli apsolutno ništa važno. Možda i poznajemo jezik, ali pravo je pitanje da li zaista znamo da komuniciramo?

Mesec u Blizancima u naredne dve nedelje daje mogućnost stabilnih početaka naših ideja i planova. Daje jednu stabilizaciju misli i njeno kretanje ka nečemu. Daje da naši izbori dobiju potvrdu da su dobri i dugoročni. Da naši planovi zažive. Da opet na istim mestima srećemo iste ljude. Da ih gledamo. Dodirujemo. Upijamo. Da smo im tu. Nadomak i blizu. Jer pokreće se taj deo u nama koji traži svoja skretanja i svaki čovek u nama ovog puta nosi svoja raskršća.

Vreme je da iskomuniciramo sve što nismo izrekli. Da obnovimo dogovore koje smo nekad sklapali. Da čujemo i vidimo one koje smo nekad gledali. Vreme je da popričamo sa drugima sve ono što odgađamo. Da popričamo i sa sobom. Sa svojim emocijama i osećanjima.

Vreme je da mentalno prevrnemo sebe. Ako treba i onako naivno. Pa da se zapitamo zašto donosimo neke izbore ili zašto od istih bežimo? Zašto se vraćamo, ako se vraćamo, u prošlost. Zašto brojimo nečije reči, ćutanja i poruke. Dane i sate. Zašto očekujemo javljanja onih kojima odavno sve treba biti odjavljeno.

Uticaj mladog Meseca u Blizancima osećaćamo do 5. juna 2020: Pazite šta potpisujete, šta dogovarate, kome verujete, šta pričate i u koga se zaljubljujete
Uticaj mladog Meseca u Blizancima osećaćamo do 5. juna 2020: Pazite šta potpisujete, šta dogovarate, kome verujete, šta pričate i u koga se zaljubljujete

Zašto se nalazite iznova u situacijama u kojima niste jedini. Zašto dozvoljavate biti nečiji deo izbora i opcija. Zašto drugima činite to isto. Zašto imate potrebu da ulazite u paralelne odnose. Odakle ta želja da toliko mislite da ste odabrani, a ti neki vas nikad nisu ni izabrali.

Ovih nedelja ako se dvoumite, ako stojite na raskršćima, ako ne znate kakve odluke doneti, zastanite. Merkur i Venera kvadrirani su Neptunom i lako ćete doneti pogrešne odluke. Zaneseni tako lažima. Trenutnim zadovoljstvima. Komunikacijama koje to i nisu. Rečima koje upitno gledaju u svoje uporište. Zavedeni. U trenutku. A onda najednom shvatite da se budite iz nečije parabole. Jer… stvari nisu uvek onakve kakvima se čine. Baš kao ni ljudi.

U narednim nedeljama pazite šta potpisujete, kakve dogovore sklapate, kome verujete, šta pričate i u šta se zaljubljujete Jer mnogo toga nije deo vaše realnosti. Reči mogu biti pogrešno tumačene, a mi nikad izgubljeniji u prevodu u emotivnoj komunikaciji. I onda eto problema. Previda. Nesporazuma. Eto sumnje. Nepoverenja i kretanja u pogrešnom smeru.

Neke će se stvari iz prošlosti ponoviti. Kao prilike. Greške ili propusti. I način na koji odreagujete na to, biće način na koji ste objasnili sebe, konačno. Vaš nivo razumevanja. I potrebe da mislite. Šta god vam bude nejasno, pitajte. Pričajte. Sve dok se ne počnete razumevati. Gledajte. Osluškujte. Propitujte. Proverite. Ako treba i puno puta pre nego donesete odluke, sud, zaključke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.