ASTRO

Uticaj mladog Meseca u Blizancima osećaćamo do 5. juna 2020: Pazite šta potpisujete, šta dogovarate, kome verujete, šta pričate i u koga se zaljubljujete

Mlad Mesec dočekao nas je 22. maja na drugom stepenu znaka Blizanaca. Podržan trigonom od Saturna u Vodoliji. Dispozitor mu je Merkur u zagrljaju retro Venere.

Postoji li i jedan pokušaj kojeg nisi pokušao. Postoji li i jedan odabir kojeg nisi odabrao? Postoji li i jedna misao koja nije izgovorena? Sada je vreme, piše Astro Aisha za Astro portal.

Nikad u životu nismo više komunicirali, a manje toga rekli jedni drugima. Nikad nismo više poruka poslali, a manje poente u njima pronašli. Nikad nismo bilo toliko pričljivi i toliko puta ne rekli apsolutno ništa važno. Možda i poznajemo jezik, ali pravo je pitanje da li zaista znamo da komuniciramo?

Mesec u Blizancima u naredne dve nedelje daje mogućnost stabilnih početaka naših ideja i planova. Daje jednu stabilizaciju misli i njeno kretanje ka nečemu. Daje da naši izbori dobiju potvrdu da su dobri i dugoročni. Da naši planovi zažive. Da opet na istim mestima srećemo iste ljude. Da ih gledamo. Dodirujemo. Upijamo. Da smo im tu. Nadomak i blizu. Jer pokreće se taj deo u nama koji traži svoja skretanja i svaki čovek u nama ovog puta nosi svoja raskršća.

Vreme je da iskomuniciramo sve što nismo izrekli. Da obnovimo dogovore koje smo nekad sklapali. Da čujemo i vidimo one koje smo nekad gledali. Vreme je da popričamo sa drugima sve ono što odgađamo. Da popričamo i sa sobom. Sa svojim emocijama i osećanjima.

Vreme je da mentalno prevrnemo sebe. Ako treba i onako naivno. Pa da se zapitamo zašto donosimo neke izbore ili zašto od istih bežimo? Zašto se vraćamo, ako se vraćamo, u prošlost. Zašto brojimo nečije reči, ćutanja i poruke. Dane i sate. Zašto očekujemo javljanja onih kojima odavno sve treba biti odjavljeno.

Uticaj mladog Meseca u Blizancima osećaćamo do 5. juna 2020: Pazite šta potpisujete, šta dogovarate, kome verujete, šta pričate i u koga se zaljubljujete

Uticaj mladog Meseca u Blizancima osećaćamo do 5. juna 2020: Pazite šta potpisujete, šta dogovarate, kome verujete, šta pričate i u koga se zaljubljujete

Zašto se nalazite iznova u situacijama u kojima niste jedini. Zašto dozvoljavate biti nečiji deo izbora i opcija. Zašto drugima činite to isto. Zašto imate potrebu da ulazite u paralelne odnose. Odakle ta želja da toliko mislite da ste odabrani, a ti neki vas nikad nisu ni izabrali.

Ovih nedelja ako se dvoumite, ako stojite na raskršćima, ako ne znate kakve odluke doneti, zastanite. Merkur i Venera kvadrirani su Neptunom i lako ćete doneti pogrešne odluke. Zaneseni tako lažima. Trenutnim zadovoljstvima. Komunikacijama koje to i nisu. Rečima koje upitno gledaju u svoje uporište. Zavedeni. U trenutku. A onda najednom shvatite da se budite iz nečije parabole. Jer… stvari nisu uvek onakve kakvima se čine. Baš kao ni ljudi.

U narednim nedeljama pazite šta potpisujete, kakve dogovore sklapate, kome verujete, šta pričate i u šta se zaljubljujete Jer mnogo toga nije deo vaše realnosti. Reči mogu biti pogrešno tumačene, a mi nikad izgubljeniji u prevodu u emotivnoj komunikaciji. I onda eto problema. Previda. Nesporazuma. Eto sumnje. Nepoverenja i kretanja u pogrešnom smeru.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Neke će se stvari iz prošlosti ponoviti. Kao prilike. Greške ili propusti. I način na koji odreagujete na to, biće način na koji ste objasnili sebe, konačno. Vaš nivo razumevanja. I potrebe da mislite. Šta god vam bude nejasno, pitajte. Pričajte. Sve dok se ne počnete razumevati. Gledajte. Osluškujte. Propitujte. Proverite. Ako treba i puno puta pre nego donesete odluke, sud, zaključke.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.