Nedeljni horoskop

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. februara do 5. marta 2017: Vagi se pojavljuje osoba iz prošlosti, Riba u dilemi da li da obnovi staru vezu, Devica pred bitnom promenom

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. februara do 5. marta 2017: Biće ovo prilično napeta nedelja za parove, ako je verovati astrolozima. Iako smo na pragu proleća, kada sve treba da bude lepršavo i puno nežnih emocija, trenutne pozicije planeta ukazuju na suprotna dešavanja. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Odvajanje Marsa od Venere koja usporava i kreće se retrogradno znak je slabosti veze, braka i svega gde ste emotivno angažovani. Partner je u težem položaju, pa se potrudite da mu pomognete i budete oslonac.

BIK

Nećete uspeti da se snađete u događajima koji su pred vama jer vam nije jasno odakle problemi naviru. Tokom ovog perioda vrlo je bitno da budete uzdržani od suvišnih i brzopletih akcija. Ne podležite želji osobe da se vrati u vaš život, jer je nepouzdana.

BLIZANCI

U vašem polju partnerstva nalazi se Saturn što već duže vreme remeti stanje. Kad je reč o emotivnom životu, imate utisak kao da ste zaglavljeni u živom pesku i što se više trudite da isplivate sve vam je teže.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

RAK

Retrogradnost Venere, iako u vašem polju posla, prvenstveno ukazuje na problem u emocijama. Zato je potreban je smiren i pametan pristup svakom, čak i najmanjem emotivnom problemu, jer u protivnom lako može doći do sukoba sa partnerom.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.