Nedeljni ljubavni horoskop od 26. februara do 5. marta 2017:
Foto: Imcreator.com

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. februara do 5. marta 2017: Biće ovo prilično napeta nedelja za parove, ako je verovati astrolozima. Iako smo na pragu proleća, kada sve treba da bude lepršavo i puno nežnih emocija, trenutne pozicije planeta ukazuju na suprotna dešavanja. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Odvajanje Marsa od Venere koja usporava i kreće se retrogradno znak je slabosti veze, braka i svega gde ste emotivno angažovani. Partner je u težem položaju, pa se potrudite da mu pomognete i budete oslonac.

BIK

Nećete uspeti da se snađete u događajima koji su pred vama jer vam nije jasno odakle problemi naviru. Tokom ovog perioda vrlo je bitno da budete uzdržani od suvišnih i brzopletih akcija. Ne podležite želji osobe da se vrati u vaš život, jer je nepouzdana.

BLIZANCI

U vašem polju partnerstva nalazi se Saturn što već duže vreme remeti stanje. Kad je reč o emotivnom životu, imate utisak kao da ste zaglavljeni u živom pesku i što se više trudite da isplivate sve vam je teže.

RAK

Retrogradnost Venere, iako u vašem polju posla, prvenstveno ukazuje na problem u emocijama. Zato je potreban je smiren i pametan pristup svakom, čak i najmanjem emotivnom problemu, jer u protivnom lako može doći do sukoba sa partnerom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.