pomračenje sunca u ribama

Prvo od dva pomračenja Sunca u ovoj godini, dogodiće se 26. februara u znaku Riba. Više uticati na muški ego, volju i ambiciju. Roditelji da obrate pažnju sa kim im se deca druže i komuniciraju

Prvo od dva pomračenja Sunca u ovoj godini, dogodiće se 26. februara, kada Mesec (duša, podsvest, majka, žene, masa) bude zaklonio Sunce (svest, vitalnost, energija, muškarci, društveni položaj) u znaku Riba. Zato će ova prirodna pojava više uticati na muški ego, volju i ambiciju, nego na predstavnice nežnijeg pola, pišu Večernje novosti.

Pošto Sunce upravlja Lavom, znakom ljubavi, mladih, sporta, zabave, igara na sreću, šou biznisa, aspekti koje obrazuje sa Merkurom i Neptunom, upozoravaju da pazite šta potpisujete i izjavljujete, posebno ako ste zbog posla prisutni u javnosti, kako vas neko ne bi prevario ili opljačkao, kao i da čuvate vredne predmete, ključeve, kreditne kartice, mobilne telefone, automobil.

Roditelji bi trebalo da povedu više računa o tome s kime se njihova deca druže i komuniciraju preko interneta i društvenih mreža. Vozači bi morali da budu oprezniji za volanom, ne samo zbog vremenskih uslova, već i zbog učesnika u saobraćaju pod dejstvom alkohola ili droge koji mogu da ih ugroze.

Ako su vam podznak, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter ili Saturn blizu 8. stepena Riba, stepena pomračenog Sunca, period nije povoljan za zakazivanje venčanja, veridbe, selidbe, putovanja u inostranstvo, podizanje kredita, kupoprodaju nekretnina i sklapanje novih poslova.

Ipak, pomračeno Sunce u konjunkciji sa Merkurom (biznis, komunikacije, flert, kraća putovanja) i Neptunom (podsvest, institucije zatvorenog tipa), budi maštu i inspiraciju kod umetnika, a pogoduje i psiholozima, psihijatrima, naučnicima… Polusekstil sa tranzitnom Venerom, planetom novca i ljubavi, iako oslabljenom u Ovnu, može da vam donese uvećanje prihoda preko nekog honorarnog ili paralelnog posla, a nekome i paralelnu vezu.

Pomračenja Sunca, 26. februara, najviše će osetiti Ovnovi i Lavovi, budući da je u njima Sunčev uticaj najjači, a Vage i Vodolije najmanje.

Iako će pomračenje biti vidljivo iznad većeg dela Južne Amerike i u većem delu južne i zapadne Afrike, njegov uticaj osetiće svi, pa i stanovnici Srbije. Najmanje nedelju dana uoči i posle ove pojave, budite oprezniji na poslovnom i emotivnom planu. Nemojte da podižete kredit, kupujete ili prodajete nekretnine, sklapate nove poslove, a nije vreme ni za selidbu, venčanje, veridbu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.