Dnevni horoskop za 27. februar 2017
Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017

Dnevni horoskop za 27. februar 2017: Polako ali sigurno, prođe nam i najkraći mesec u godini.

A ovaj ponedeljak će obeležiti konjukcija Marsa i Urana, dan koji može biti svakakav samo ne dosadan! Odličan dan za razbijanje rutine, one svakodnevnice koja se ponavlja iz ponedeljka u ponedeljak, odlična energija nam dolazi pa je iskoristite na najbolji mogući način, piše Današnji dnevni horoskop. Ako vam fali pokretačka snaga, motivacija, želja da isprobate nešto novo – danas ćete sve to imati, pa gledajte da uradite nešto nezaboravno, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Uživajte danas, budite hrabri (ali ne ludi) i pozitivni.

OVAN

POSAO

Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu.

LJUBAV

Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Prijaće vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

BIK

POSAO

Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac.

LJUBAV

Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je psihološko olakšanje.

dnevni horoskop za 30. novembar 2016

BLIZANCI

POSAO

Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da se nametnete nadležnima.

LJUBAV

Stalo vam je da privučete nečiju pažnju. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.