Nedeljni ljubavni horoskop od 16. do 23. jula 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 16. do 23. jula 2017: Ova sedmica će biti prilično šarenolika na emotivnom planu, možete očekivati svašta – od iznenadnih susreta, turbulencija u vezi, brzinskog zaljubljivanja do velikih sukoba. Saznajte šta očekuje vaš znak u narednom periodu, pišu Večernje novosti.

OVAN

Jupiter u sedmom polju, u opoziciji sa Mesecom, ukazuje na neslaganja koje može da preraste u ozbiljan sukob, pa je najbolje da malo primirite strasti i sačekate sa važnim odlukama. Usamljeni će imati priliku za avanturu, koja će početi iznenadnim susretom, a završiti se onako kako okolnosti i vaša natalna karta nalažu.

BIK

Vladar vašeg sedmog polja Mars, u znaku svog pada ali i svog triplicitetnog vladarstva, iskazuje vašu želju za nekom dubljom promenom. Ali, pošto je trenutno združen sa Suncem, svaka promena će nalikovati na sukob i rat pre nego na planirani događaj. Obuzdajte reakcije, smirite emocije.

BLIZANCI

Venera u vašem prvom polju donosi potrebu za kvalitetnim odnosima u vezi, za ispunjenošću i za uzajamnom podrškom. No, sa druge strane, Saturn sreću kvari. Stoga se ne zalećite već uzmite ono što vam se pruža i sačekajte bolje vreme za kompletno zadovoljstvo.

Nedeljni ljubavni horoskop od 16. do 23. jula 2017

RAK

Emotivno stanje je raznoliko, uglavnom potencirano drugim životnim dešavanjima i stanjima. Venera u dvanaestom polju mora postojeće veze staviti na testove, ali i pružiti mogućnost da se dese i neplanirane stvari. Pazite šta želite, možda vam se ostvari.

LAV

Merkur u vašem znaku naglašava da ste željni lepih dešavanja u životu, novih susreta, novih lica. Problem sa ovako postavljenim planetama je nestalnost jer je podržan aspektom Venere iz polja prijatelja pa je teško oceniti ko je zanteresovan za vezu, ko je samo tu radi svoje popune slobodnog vremena.

DEVICA

Kako Venera u polju karijere čini da se stvari oko posla ubrzavaju, tako ukazuje i na mogućnost dešavanja vezanog za neku osobu koja je do sada bila prisutna samo u poslovnim varijantama. Sada bi to moglo da preraste u emotivnu vezu, pogotovo što Venera i Jupiter, vaš vladar polja partnerstva imaju dobar aspekt.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.