Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 17. juli 2017: Vaga i Strelac zajedno sanjaju, Ovan...

Dnevni horoskop za 17. juli 2017: Vaga i Strelac zajedno sanjaju, Ovan nezreo

72
0
Dnevni horoskop za 17. juli 2017

Dnevni horoskop za 17. juli 2017: Ovan nezreo, Bik strpljiv, Blizanci svoji, Rak bez kontrole, Lav i Devica u ljubavi, Vaga i Strelac zajedno sanjaju, Škorpija strastvena bomba, Jarac skučen, Vodolija super, glavobolja za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 17.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Danas ćete biti skloni donošenju bitne odluke, jer osećate veliki zamor već neko vreme. Želite sebi da priredite novu vrstu obaveze i da počnete u tome da uživate. Ljubav Na emotivnom segmentu vam se ne savetuje veća promena i ne savetuje se da ulazite u veće konflikte. Pokažite dozu zrelosti, kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Zdravlje Imate određenu dozu besa u sebi.

BIK

Posao Imate potpuno pravo da se opustite i poželite nešto više. Moraćete da vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim u narednom pariodu, jer vam sledi promena na radnom mestu. Ljubav Pokazujete dozu strpljenja kada su emocije u pitanju i ne želite da se otvoreno postavite partneru koji vas pomalo iskušava. Zdravlje Grlo vam je osetljivo na promenu.
Dnevni horoskop za 28. mart 2017
Dnevni horoskop za 17. juli 2017

BLIZANCI

Posao Vreme je da počnete da razmišljate o novčanom prilivu koji već dugo očekujete. Morate da se vodite određenim entuzijazmom ovaj put kako biste se suzdržali od nepotrebnih komentara. Ljubav Isuviše ste svoji da nekome u potpunosti pripadnete. Imate svoje ideje i ne žalite se na tretman koji dobijate od partnera. Zdravlje Solidno.

RAK

Posao Ukoliko se budete odlučili za ortačku priču na vašem poslovnom planu budite kolegijalni i otvoreni za nešto više, jer imate dovoljno aspekata koji vam daju do znanja da nije sve u vašim rukama. Ljubav Pokušavate da ostavite utisak na osobu sa kojom ste zapravo u vezi, ali može ovde da bude i povremenih nesuglasica. Zdravlje Pojačana nervoza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.