Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 16. jul 2017: Vaga švorc, bolje vreme za Bika,...

Dnevni horoskop za 16. jul 2017: Vaga švorc, bolje vreme za Bika, Škorpija u oblacima

73
0
Dnevni horoskop za 1. septembar 2017
Dnevni horoskop za 1. septembar 2017

Dnevni horoskop za 16. jul 2017: Ovan u haosu, bolje vreme za Bika, Blizanci standardno, Rak komplikovan, Lavu maca pojela jezik, Devica pod pritiskom, Vaga švorc, Škorpija u oblacima, Strelac krut, Jarac sam protiv svih, Vodolija ima plan, Ribe odlažu sve. Ovo je današnji dnevni horoskop za 16.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Povoljne vesti za vas što se posla tiče i možete da budete spokojni u narednom periodu, kako vam zvezde poručuju. Ljubav Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se bavite partnerovim problemima jer imate i onako dovoljno svojih obaveza ovaj put. Zdravlje Kostobolja.

BIK

Posao Na vidiku novi posao i na to ste naravno navijali već neko vreme. Možda je došlo obaveštenje u pravo vreme. Ljubav Morate da ostanete dosledni odluci koja vam je trenutno prioritet, kada su zajednički izlasci u pitanju sa partnerom. Zdravlje Računajte na bolje aspekte, trenutno.
Dnevni horoskop za 16. jul 2017

BLIZANCI

Posao Volite svoj posao ali trenutno ste u fazi kada vam se sugeriše mali predah. Napunite baterije pre nego što vam se desi veći zamor. Ljubav Za sada dobro plivate u ljubavnom odnosu i ne želite veću promenu kako kod sebe tako i kod partnera. Možda odlučite da provedete zajedno vikend u prijatnom ambijentu. Zdravlje Solidno.

RAK

Posao Možda ste trenutno dovoljno komplikovani na svoju štetu. Morate da budete fleksibilniji u komunikaciji sa ljudima, koji vas okružuju. Ljubav Budite dovoljno otvoreni prema partneru koji vas u suštini voli i koji vas podržava u namerama, koje imate da sprovedete. Zdravlje Pijte dovoljno tečnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.