Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JULA 2017: Devica spremna za ljubavne...

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JULA 2017: Devica spremna za ljubavne pustolovine, poslovno unapređenje za Vodoliju, Bik srećan i zadovoljan

81
0
Nedeljni horoskop od 17. do  23. jula 2017

Nedeljni horoskop od 17. do  23. jula 2017: Zvezde će ove sedmice biti najnaklonjenije Rakovima, Vagama i Lavovima a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i savet astrologa saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali. KARIJERA: Idućih dana posao će verovatno pasti u drugi plan. Razmišljaćete o duhovnom svetu ili ćete želeti da uvedete neke novine u svoj dom. Na radnom mestu ćete funkcionisati rutinski. Odradićete ono što morate, a bićete odsutni duhom. ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete nešto nepoznato.

BIK

LJUBAV: U idućim danima vi ćete najverovatnije biti srećni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom biće spremni da delite ama baš sve. Male brige biće zanemarljive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu. KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Zanemarite sve to i pokažite šta znate. Uspećete. ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.
Nedeljni horoskop od 17. do  23. jula 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu da budu zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slediti. KARIJERA: Ako nešto treba menjati, menjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritikovali, ne odgovarajte na to nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosledno sledite. Uspeh je pred vratima. ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte na diplomatski način.

RAK

LJUBAV: Sve će se više ljudi skupljati oko vas. Jednostavno će voleti da budu u vašem društvu. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi s ekipom poznanika i partnerom nego sami s partnerom. Niko vam doduše neće prigovoriti, ali ponekad budite samo vas dvoje. KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Prevazići ćete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je. ZDRAVLJE&SAVET: Imate dovoljno snage za sva preduzimanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.