Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA 2017: Lepe ljubavne prilike za...

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA 2017: Lepe ljubavne prilike za Škorpiju, poslovni izazovi za Bika, Jarac bespotrebno rasipa energiju

47
0
Dnevni horoskop za 7. avgust 2017

Nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta 2017: Ove sedmice zvezde će najviše biti naklonjene Blizancima, Ovnovima i Rakovima. Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i savet astrologa saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Tokom ove nedelje vi ćete se verovatno opustiti. Počeće da vas zanimaju najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati s osobama suprotnog pola. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, više pričajte i s njom. KARIJERA: Informacije koje treba da dobijete stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživcirali, pa nemojte opet. Jednostavno prihvatite nova uputstva i uradite sve što možete. Budite realni u očekivanjima. Rezultati će već doći. ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen.

BIK

LJUBAV: Mala zbunjenost biće povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete je zaboraviti. Imaćete osećaj da ste povezani s celim svetom, a to će na vas delovati podsticajno. Emotivni odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu. KARIJERA: Napokon ćete dočekati željene izazove kroz koje možete da pokažete svoje talente. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite. ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.
Nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama je nedelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s radošću. KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme. ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

RAK

LJUBAV: Dešavanja na koje ćete svaki dan nailaziti budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Imaćete toliko motivacije da biste mogli preterati sa zabavama. Nemojte zbog svega zapostaviti svoje dužnosti iz drugih područja života. KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Ko radi u spomenutim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu, ali i dalje profesionalni. ZDRAVLJE&SAVET: Potražite veselo društvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.