Dnevni horoskop za 9. avgust 2017

Dnevni horoskop za 5. avgust 2017: Vikend je pred nama, vaši jasno zamišljeni planovi neće se izjaloviti ukoliko budete u dobrom društvu danas, jer od njih zavisi intenzitet vašeg raspoloženja. Danas nije najpovoljniji dan za emotivnog partnera, moguće su lakše rasprave i kao posledica nastaje vaša bezvoljnost tokom celog dana. Zato danas tražite drugo društvo.

Uživajte u lepom vremenu po mogućstvu kraj vode, ne dozvolite lošim mislima da vas okupiraju. Akumulirajte dobru energiju od ranog jutra i s njom krenite u novi dan. Otputujte van grada ako ste u mogućnosti, piše Današnji dnevni horoskop.

Ugodan dan van želimo.

OVAN

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem. Dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani.

LJUBAV

Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje.

ZDRAVLJE

Pojačana napetost.

BIK

POSAO

Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom.

LJUBAV

Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove.

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

Dnevni horoskop za 30. april 2017
Dnevni horoskop za 5. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO

Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom i zato na različita pitanja odgovarate samouvereno i duhovito. Polaskani ste nečijim komplimentima.

LJUBAV

Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju. Slobodno uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja.

ZDRAVLJE

Nema promena.

RAK

POSAO

Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konflikte.

LJUBAV

Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi neporazumi kulminiraju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.