STRELAC

POSAO

Delujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom. Smišljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Stalo vam je da izgledate kao perfekcionista.

LJUBAV

Potreban vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

JARAC

POSAO

Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni.

LJUBAV

Nažalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša vaše ideje.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop za 18. april 2017
Dnevni horoskop za 5. avgust 2017

VODOLIJA

POSAO

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško vam je da priznate svoj poraz.

LJUBAV

Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj svet tišine ili da se odričete ličnog užitka.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RIBE

POSAO

Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovne interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu više vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji vas prati.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

danasnji-dnevni-horoskop.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.