Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 4. avgust 2017: Škorpija vredna, Ribe imaju strpljenja, Lav...

Dnevni horoskop za 4. avgust 2017: Škorpija vredna, Ribe imaju strpljenja, Lav u poslovnom zaletu

42
0
Dnevni horoskop za 6. avgust 2017

Dnevni horoskop za 4. avgust 2017: Ovan maštovit, Bik i Blizanci nervozni, Rak smiren, Lav u naletu, Devica ima strpljenja, Vaga u dobrom stanju, Škorpija vredna, Strelac pamti i lošije dane, Jarac neprijatan, Vodolija odlično razmišlja, a Ribe imaju strpljenja. Ovo je današnji horoskop za 04.08.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Povoljan vam je dan za inovacije koje dolaze od strane aspekata preko vašeg polja posla. U većoj meri ste zainteresovani da tako nešto i protežirate. Ljubav Kod polja emocija možete da pravite malu rezervisanost prema partneru koji vas doživljava na potpuno drugačiji način nego što ste očekivali. Zdravlje Uradite sistematski pregled.

BIK

Posao Poslovna strategija koju imate već neko vreme ne daje veće rezultate. Moraćete da budete dosledni svojim kolegama i da ih obavestite o situaciji u kojoj se nalazite, trenutno. Ljubav Pojačana tenzija oko trenutne situacije preko polja prijatelja se odražava i na vaš emotivni život. Morate da budete dovoljno fleksibilni za nešto potpuno novo. Zdravlje Nemate veće tegobe danas.
Dnevni horoskop za 4. avgust 2017

BLIZANCI

Posao Pojačana tenzija preko polja posla se nastavlja u velikom zaletu. Ukoliko imate stav da se mnoge stvari dese tek odjednom, možete da budete u velikom problem. Ljubav Pokazujete određenu zainteresovanost prema osobi koju odavno poznajete. Nije loša ideja da računate na konkretne detalje svog emotivnog segmenta. Zdravlje Pojačana tenzija.

RAK

Posao Ukoliko se bavite privatnim biznisom nije loša ideja da se neki detalji ne preskaču kao što su dugovi od ranije. Morate da budete svesni situacije u kojoj se trenutno nalazite. Ljubav Volite svog partnera i ne želite da ga izgubite, jer smatrate da su se slične stvari već dešavale. Nemate razloga za paniku. Zdravlje Stomačni virus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.