Home Horoskop VENERA U RAKU OD 31. JULA DO 26. AVGUSTA 2017: Saveti za...

VENERA U RAKU OD 31. JULA DO 26. AVGUSTA 2017: Saveti za svaki znak na šta treba da obrati pažnju u ovom periodu

96
0
Venera u Raku od 31. jula do 26. avgusta 2017

Venera u Raku od 31. jula do 26. avgusta 2017: U kasnim večernjim satima 31.07., Venera je ušla u znak Raka i u njemu će boraviti do kasnih večernjih sati 26.08.2017. godine.

Prema planetarnim dostojanstvima, Venera u znaku Raka nema nikakvo značajno dostojanstvo, ali promatrajući iz ugla jednakih priroda Venere i znaka Rak, koje odražavaju hladno i vlažno, može se s punim pravom tvrditi da je Venera u znaku Raka, povlašćena u odnosu na ostale. Dakle, nije toliko moćna kao i Biku i Vagi gde je u svom sedištu, ili pak u Ribama gde je egzaltirana, ali svakako je bolje postavljena nego Venere u drugim znakovima. Takođe, prisutne su i određene podudarnosti u simbolikama. Venera je planeta ljubavi, dok je Rak znak koji se vezuje za emocije u svom najopštijem obliku. Zatim, npr. Rak je simbol porodice, a porodica se obično stvara iz ljubavne veze, koja se nalazi pod vladavinom Venere, piše astrolog Damir Igor.
Venera u Raku od 31. jula do 26. avgusta 2017
Ova Venera u Raku akcent će svakako staviti na polje porodice. Mnogi od Vas će ove tople letnje dane poželiti da provedu u toplini svog porodičnog doma. Sada se pružaju odlične mogućnosti da se potencijalni problemi koje imate sa jednim i-ili više članova porodice dovedu u normalu. Možda se do pre samo nekoliko dana to činilo kao teško izvodljiva misija, ali sada je dovoljan samo jedan miran i diplomatski razgovor. Naravno, mnogi će ovo vreme iskoristiti za odlazak na porodični odmor, gde je dobar provod maksimalno zagarantovan. Srećan ishod dolazi, i ako ste razmišljali o renoviranju, adaptaciji, uređenju stambenog objekta, zatim o poslovima kupovinee i prodaje nepokretne imovine, kao i vezano za selidbe. Kada je konkretno reč o renoviranju i uređenju stambenog prostora, kreativnosti nikako neće manjkati, a uzevši u obzir i to da se Merkur nalazi u znaku Device gde mu je i sedište i egzaltacija, svaka Vaša zamisao biće savršeno sprovedena u delo. Kako se znak Raka vezuje za početke i završetke novih životnih poduhvata, sve što želite završiti učinite to upravo sada, i sve što želite otpočeti, učinite to upravo sada. Venera će se pobrinuti da se sve odigra pod srećnim okolnostima i kakogod i štogod da je, nastavi se u još boljim tonovima, ispunjenim Božanskom srećom i radošću. Ceo ovaj period doneće uspostavljanje brojnih ljubavnih veza, a od oko 12.8. kada Merkur bude krenuo retrogradno, mnoge pokidane veze, posebno rodbinske i ljubavne doživeće svoju obnovu. Pa ovog puta odigrajte smotrenije. I za kraj ono najlepše – Venera u Raku predstavlja spoj dve od najplodnijih energija horoskopa, pa eto nam i mnogo beba u budućnosti.

VENERINI SAVETI ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKE:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.