Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018: Škorpija u tajnoj vezi,...

Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018: Škorpija u tajnoj vezi, Vodolija nadomak uspeha, Bik izbija u prvi plan

74
0
Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018

Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018:  U prvoj nedelji septembra zvezde će biti najviše naklonjene osobama rođenim u znaku Jarca, Device i Bika. Šta očekuje sve horoskopske znake u ovom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu, Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvek na ruku previše ozbiljno. Vremena su takva da bi trebalo da se prilagođavate. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis biće srećniji. Razmislite. KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomatije i tolerancije. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Samostalni rad ili teranje po svom trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se u saradnji s drugima oko sebe. ZDRAVLJE&SAVET: Posvetite se onom što volite.

BIK

LJUBAV: Male brige u privatnom životu biće ublažene dobrim uticajima u drugim područjima života. Mnogi će pobeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo će ostati dok ne naiđu na neko obećavajuće privatno zanimljivo dešavanje. Puno ćete pričati sa svima. KARIJERA: Verovatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete šta znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Ako budu profesionalni, uglavnom će pobeđivati. ZDRAVLJE&SAVET: Ne razbijajte glavu sitnicama.
Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je senzacionalan, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugog dana obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro. KARIJERA: Kako ćete ovih dana dobiti potrebne informacije, počećete da radite s određenom lakoćom. Mali napori biće povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazaćete da ste dorasli zadacima. Nekima ćete biti primer. ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što zaista jeste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.