Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 31. avgust 2018: Karmička ljubav za Raka, Vaga...

Dnevni horoskop za 31. avgust 2018: Karmička ljubav za Raka, Vaga uvodi red, Bik kolebljiv

69
0
Dnevni horoskop za 12. april 2019

Dnevni horoskop za 31. avgust 2018: Ovan pleni osmehom, Bik kolebljiv, Blizanci u stagnaciji, karmička ljubav za Raka, Lav gubi dominaciju, Devica pred iskušenjem, Vaga uvodi red, Škorpija nametljiva, Strelac bez ulova, Jarac na čekanju, Vodolija u fokusu, Ribe zainteresovane. Ovo je današnji dnevni horoskop za 31.08.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Kompatibilnost sa ostalim saradnicima je odlična mogućnost za nešto više poslovne mogućnosti za neko vreme. Možete se osloniti na ostale u svom okruženju. Ljubav Ne udaljavajte se od osobe na koju često mislite. Ključ uspeha je u vašem osmehu, koji upućujete osobi preko puta. Zdravlje Pojačavajte treninge.
Dnevni horoskop za 31. avgust 2018

BIK

Posao Nije sve u jednom običnom poslovnom danu. Zaslužili ste nešto više i jači motiv da uspete da ostvarite nešto posebno na polju novca. Ljubav Isuviše se u kolebljivoj situaciji koja vas dezavuiše i pravi jako loš ambijent za nešto posebno . Imate jači stav da počnete da menjate svoje okruženje pa i partnera. Zdravlje Pokušavate da meditirate.

BLIZANCI

Posao Vaš posao može da stagnira jer imate stav da se se troškovi skrate i da se oslobodite obaveza koje vam navodno ne vode jačem poslovnom statusu. Ne pokušavajte da primenite radikalne promene. Ljubav Ne želite da se bavite temama emocija jer smatrate da ste se mnogo puta već zalagali. Bićete koncentrisani na neke druge segmente. Zdravlje Nemate posebno težak dan, što se zdravlja tiče.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.