Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 30. avgust 2018. Ovnove čeka interesantan susret, Rak se...

Dnevni horoskop za 30. avgust 2018. Ovnove čeka interesantan susret, Rak se dokazuje na poslu, Škorpija treba da bude odlučnija

56
0
Poslovne astro prognoze za septembar 2018. Pred nama je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu!
Poslovne astro prognoze za septembar 2018. Pred nama je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu!

Dnevni horoskop za 30. avgust 2018. Bićete okupirani razmišljanjima o sopstvenom životu i budućnosti, posebno onoj skorijoj, do kraja tekuće godine.

Vaši planovi u ovom trenutku neće delovati neostvarivo, jer ste dobro motivisani, pa bi trebalo samo malo poraditi na tome da preispitate svoje ciljeve i koliko su realni, pa možda da spustite loptu, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima. LJUBAV Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom. ZDRAVLJE Počnite sa rekreacijom.
Dnevni horoskop za 30. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 30. avgust 2018.

Bik

POSAO Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu. LJUBAV Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. LJUBAV Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere. ZDRAVLJE Više odmarajte…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.