Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. avgust 2018: Vaga predana, Lav ne oprašta, komplikacije...

Dnevni horoskop za 29. avgust 2018: Vaga predana, Lav ne oprašta, komplikacije za Vodoliju

84
0
Dnevni horoskop za 28. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 28. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 29. avgust 2018: Ovan nije sam, Bik otvoren, podrška za Blizance, Rak ne odustaje, Lav ne oprašta, Devica fokusirana, Vaga predana, Škorpija trguje, Strelac se zabavlja, Jarac umoran, komplikovano za Vodoliju, Ribe proširuju vidike. Ovo je današnji dnevni horoskop za 29.08.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Niste sami u poslu kojim ste se susreli odavno. Možda vam je trenutno potrebno veće osveženje na koje niste obraćali pažnju. Ljubav Partner vas posmatra već neko vreme i ne dopušta da odete od njega. Oseća se i doza ljubomore, pazite šta pričate. Zdravlje Pojačana tenzija.
Dnevni horoskop za 29. avgust 2018

BIK

Posao Isuviše ste se otvoreno postavili prema svojim saradnicima i ne morate da se i dalje tako ponašate. Ostanite u razgovoru sa dozom tajnosti. Ljubav Ukoliko ste u braku, ne očekujte toliko harmoničan dan. Po nekim pitanjima se ne slažete u većoj meri. Zdravlje Proverite rad hormona štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao Uspeli ste mnogo toga da rešite pa su još ostale sitnice na vašem polju posla. Ukolio ste mislili da vam je podrška okrenula leđa od strane saradnika, malo ste se prešli. Ljubav Emocije koje imate prema osobi koju odavno volite mogu da se pokaže u pravom svetlu upravo danas. Neko će to umeti da ceni. Zdravlje Osećate se odlično.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.