Home Horoskop Najveće opasnice Zodijaka: Muškarci se najviše plaše žena iz ova 3 horoskopska...

Najveće opasnice Zodijaka: Muškarci se najviše plaše žena iz ova 3 horoskopska znaka

204
0
Najveće opasnice Zodijaka: Muškarci se najviše plaše žena iz ova 3 horoskopska znaka

Postoje žene koje tačno znaju šta žele – i kako će to dobiti. Njihova samouverenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima uteruju strah u kosti

Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje i znaju šta žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce. Otkrivamo ti u kojim znakovima Zodijaka je rođena većina takvih žena I zašto ih se muškarci boje.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac upita: „Nešto nije u redu?“, dobiće brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo da žene rođene u znaku Ovna ne igraju ni po čijoj muzici – naprotiv, uglavnom diriguju.

Blizanci

Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku Blizanaca? To je nemoguće, jer Blizanke vole diskusije – i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce. Šteta, jer od toliko izgovorenih reči mogao bi nešto i da nauči.

Škorpija

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku Škorpije. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvek ima u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj! miss7.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.