Astro prognoze za decembar 2018

Nedeljni horoskop od 26. marta do 1. aprila 2018: Astrolozi predviđaju da će u ovom periodu najviše prilika za sreću i uspeh imati Ribe, Ovnovi i Vodolije a šta vaš znak očekuje na raskršću dva prolećna meseca saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Obnovite svoj stari hobi.

BIK

LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko još radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.

Nedeljni horoskop od 26. marta do 1. aprila 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog porodičnog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju porodicu Oni u vezama gledat e kako da povežu voljenu osobu sa spomenutim.

KARIJERA: Mogli biste da se zateknete u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterijume i ciljeve. Sve zavisi od toga šta zapravo želite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.