Dnevni horoskop za 24. mart 2018.
Dnevni horoskop za 24. mart 2018.

Dnevni horoskop za 24. mart 2018. Ovaj aspekt kratko traje, ali kao i svi takvi, ostavlja traga za sobom…

Najpre mislimo na ljubavni život svih vas koji ste u vezi, braku. Ovaj dan biće prepun sumnji i osećaja da nije sve kako treba iako tako izgleda.

Izjedaće vas ljubomora tamo gde ima i najmanjih naznaka za to, pa su raskidi i burne scene neminovna stvar ako započnete bilo kakvu raspravu na tu temu, piše današnji dnevni horoskop.

Izrazito nizak nivo samopoštovanja iznenadiće i vas same. Ako ste vi osoba kojoj se prebacuje, bićete neraspoloženi za raspravu. Ipak, nekima od vas laknuće što je i došlo do rasprave kako biste konačno priveli kraju nešto što odavno ne liči na vezu.

Samo mudro i bez naglih poteza, kako se ne biste pokajali već sutra.

Dnevni horoskop za 25. mart 2018. Ovan u prednosti na poslu, Bik nestrpljiv, Blizanci dobro, Rak čeka svojih 5 minuta…

Dnevni horoskop za 24. mart 2018.
Dnevni horoskop za 24. mart 2018.

Ovan

POSAO

Ukoliko se Vaša osecanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese.

LJUBAV

Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija Vam nova uloga. Ponekad i one “čudesne želje” mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete “pravim imenom”.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o Vašim sposobnostima ili u Vašu korist.

LJUBAV

Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili “ljubavne žaoke” koje Vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

Blizanci

POSAO

Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od Vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti.

LJUBAV

Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.

ZDRAVLJE

Više spavajte…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.