Mlad Mesec u Ovnu 5. aprila 2019

Retrogradni Merkur od 22. marta do 15. aprila 2018: Prvi put u ovoj godini Merkur će krenuti unatrag u kasnim noćnim satima 22. marta.

Puno puta smo u vreme retrogradnog kretanja ove planete pročitali ista ili slična upozorenja – računajte na odlaganja, zastoje, kvarove, nejasnoće, manjak radne motivacije i fokusa. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora, ne pokrećite nove projekte, ne kupujte vredne predmete, budite oprezni u saobraćaju, piše astrolog Julijana Oremović.

I to sve stoji.

Stvari se sporije pokreću prema napred što jasno pokazuje simboliku njegovog kretanja jer se vraća unatrag, na stpenove Zodijaka koje je već prošao. Stoga je dobro njegovu simboliku primeniti na sopstveni život. Vratimo se unatrag – podmirimo zaostale obaveze, platimo neplaćene račune, vratimo pozajmljeno, rešimo se predmeta koje nam nisu od koristi, podelite odeću koju više ne nosite, pospremite svoje ormare, sve što stoji nedovršeno u vašoj nedavnoj prošlosti, nastojte da pridete svom kraju.

Češće se možemo osećati zbunjeno, umorno, suočiti se s nekim nejasnoćama, predugo čekati na nečiji poziv ili odobrenje, zvati nekog ko nam se ne javlja. Ali dobro se prilagodite, prihvatite stvari kakve jesu. Ponajviše iz razloga što možda nije vreme za ispunjenje onoga što toliko priželjkujete. Kad kažem nije vreme mislim da biste od ostvarenja tog plana ili želje u ovom trenutku imali više štete nego koristi.

Retrogradni Merkur od 22. marta do 15. aprila 2018

Naučiti da budete strpljivi s retrogradnim Merkurom u znaku Ovna nije jednostavno, ali zato ima aktivnosti koje možete činiti bez straha.

Revidirajte.
Restrukturirajte.
Reorganizujte.
Revalorizujte.

Budući da je Merkur planeta koja vlada intelektualnim procesima, razmišljanjem komunikacijom, dobro je preispitati neka svoja uverenja i videti da li vas još uvek podržavaju.

Tokom ovog razdoblja mogli biste da pronađete izgubljeni predmet, sretnete ili čujete osobu koju niste dugo videli, shvatite da imate poteškoća s vidom ili sluhom. Mogući su oni momenti kada zablokirate i ne možete da se setite ključne reči.

Na svom putu povratka na neka mesta iz prošlosti Merkur dogodiće se nekoliko značajnih aspekata na koje je vredno upozoriti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.