Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 23. mart 2018. Nepovoljan dan za finansije i poslovne...

Dnevni horoskop za 23. mart 2018. Nepovoljan dan za finansije i poslovne aspekte. Ovan mora da se reorganizuje, Bik uspešan, Blizanac tajanstven

80
0
Dnevni horoskop za 14. decembar 2018

Dnevni horoskop za 23. mart 2018. Dragi naši, stigao nam je i petak, u retrogradnom raspoloženju, pa s tim u skladu delajte, izvlačeći najbolje što možete iz cele situacije.

Ne bi bilo loše danas da privedete kraju sve ove nedelje započeto, a i da proverite šta već neko vreme čeka svoj red, piše današnji dnevni horoskop Neke stvari iz prošlosti mogu danas da isplivaju i poremete vas, ali ako se odmah latite posla, ubuduće vas neće više uznemiravati. Danas nije povoljan dan za finansije, ne počinjite nikakve konkretne poteze, već ispitujte i neka zasad sve ostane na rečima. Želimo vam prijatan dan. Dnevni horoskop za 24. mart 2018. Venera u kvadratu sa Plutonom, dan pred nama donosi dosta zavrzlama, i trebate biti vrlo dobar igrač da biste sve prepreke savladali.

Ovan

POSAO Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere. LJUBAV Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.
Dnevni horoskop za 23. mart 2018
Dnevni horoskop za 23. mart 2018

Bik

POSAO Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom. LJUBAV Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate. ZDRAVLJE Odlično.

Blizanci

POSAO Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine. LJUBAV Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje. ZDRAVLJE Hronične tegobe…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.