Dnevni horoskop za 27. septembar 2018.
Dnevni horoskop za 27. septembar 2018.

Dnevni horoskop za 22. mart 2018. Mesec ulazi u znak Blizanaca, dan kada ćete biti posebno nadahnuti na poslovnom planu za nove projekte, međutim, nije sve tako povoljno danas za te stvari, naime, Merkur je statičan i ne mrda, time dovodi u zabludu i pogrešno usmerava.

Ta mrtva situacija teža je od same retrogradnosti! Biće dosta ponuda, ali mahom sve su čista zabluda i kod vas će izazvati početnu euforiju koja može da vas obuzne toliko da nećete videti pravu sliku stvari.

Zapamtite, vrlo je lako videti ko ima kakve namere ako sve vreme budete sabrani i imali na umu da je dan za zavaravanje pred nama.

Dnevni horoskop za 23. mart 2018. Nepovoljan dan za finansije i poslovne aspekte. Ovan mora da se reorganizuje, Bik uspešan, Blizanac tajanstven

Bilo kakva kupovina nekih vrednijih stvari danas obavezno sa sobom donosi neku grešku, kvar, a onda i težak povraćaj novca. Zato danas novčanik ostavite po strani.

Budite oprezni i ne dajte se zavarati danas. Svako dobro vam želimo, piše današnji dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. mart 2018
Dnevni horoskop za 22. mart 2018

Ovan

POSAO

Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.

LJUBAV

Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

Bik

POSAO

Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogušnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.

LJUBAV

Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume

ZDRAVLJE

Izbegavajte neke stresne situacije…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.