Dnevni horoskop za 25. mart 2018. Nedelja nam donosi tek nešto prijatnih trenutaka, ali i izvesnu nelagodnost.

Dan će biti u znaku porodičnih odnosa, i to onih zategnutih. Doći će do produbljivanja kriza, grubih reči, usijanih glava.

Sve će krenuti poput domina ukoliko dozvolite da krene. Na vama je da, ukoliko možete, u startu sve prikočite, i ne započinjete niti rešavate stare probleme, bar ne danas. Loša komunikacija je zagarantovana.

Svakako ne jedan od najlepših dana, ali proći će i on. Svako dobro svima želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Dnevni horoskop za 25. mart 2018
Dnevni horoskop za 25. mart 2018

Ovan

POSAO

Vaša osnovna prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da vam se suprotstave. Iskoristite to, ali nemote da budete strogi
prema njima.

LJUBAV

Mimo svoje volje morate da se suočite sa osobom koja vas uporno kritikuje ili optužuje za različite propuste. Ona, u stvari emotivno reaguje na vas.

ZDRAVLJE

Preumorni ste.

Bik

POSAO

Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove.

LJUBAV

Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.

ZDRAVLJE

Glavobolja…

Blizanci

POSAO

Bežite od odgovornosti. Započeli ste više poslova koje ne možete da završite. Pazite da sve ne ostane nedovršeno. Usresredite se.

LJUBAV

Partner određuje pravila emotivnog ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa njegovom odlukom. Doći će i vaših 5 minuta, ne brinite se.

ZDRAVLJE

Zdravlje je dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.