Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Konjunkcija Venere i Urana u Ovnu aktiviraće sve...

NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Konjunkcija Venere i Urana u Ovnu aktiviraće sve uspavane vulkane naših emocija

120
0
Horoskop: Sebični do srži, gramzivi, ne prezaju ni od čega. Ovih 5 znakova su najsebičniji od svih!

Nedeljni horoskop za podznake: Period pred nama izazvaće u nama reakcije koje nismo očekivali. Izazvaće nas da se borimo za sebe, za svoje snove i emociju koju osećamo. Tranzitni Merkur u Ovnu kreće u svoj retrogradni hod sa 16. stepena, i donosi nam mnoštvo izazova. Očekuju nas kašnjenja, odlaganje nekih dogovora i mnoštvo propuštenih poziva i nepročitanih poruka. Kvadrat tranzitne Venere u Ovnu sa Plutonom u Jarcu budiće u nama nagon za svađom, zbog svega onog nejasnog. A konjunkcija Venere i Urana u Ovnu aktiviraće sve uspavane vulkane naših emocija, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Vi ćete biti u epicentru dešavanja u narednom periodu. Sve i da ništa ne uradite, drugi će pričati o vama. Ukoliko ne želite da se neke tajne otkriju, pazite kome pričate o njima i kome pišete. Jer su velike mogućnosti da neka važna poruka greškom bude poslata nekom drugom. Ukoliko vas očekuje važan poslovni razgovor, on može biti odložen. Kasnićete negde, pa unapred spremite objašnjenja. Mogući su sukobi sa porodicom. Ne zaboravite da se jednom izrečena reč ne može poništiti.

Podznak Bik

Zaokupiće vas prijatelji i neki njihovi problemi. Mnogo je tajni koje su vezane za njih, sa kojima se vi možda i ne slažete, ali ostajete pored njih. Malo ćete se povući i na miru planirati neke buduće poteze. Dosta je onih koji će naredni period iskoristiti kako bi završili neke zaostale obaveze. A studenti će više učiti. Prijaće vam zatvoreni prostori i tišina. Nedeljni horoskop za podznake

Podznak Blizanci

Neki snovi koje sanjate već izvesno vreme, i dalje će vas “mučiti”. Velika je verovatnoća da vam oni nešto poručuju i da je poželjno pratiti smernice na koje vas oni upućuju. Javiće vam se neko sa kim ste ranije bili jako bliski, ali se vremenom vaš odnos malo ” ohladio”. Iznenadiće vas i neke priče koje ćete čuti, a vezane su za nekoga ko vam je drag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.