Dnevni horoskop za 9. jul 2017

Nedeljni horoskop od 26. juna do 2. jula 2017: Bik, Vaga i Ribe biće najsrećnije ruke u ovom periodu, a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i savet astrologa saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Rezultati će se zbrajati tek na kraju priče.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite fokusirani u svemu što radite.

BIK

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti lepa poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji još nisu razmislili o sebi, verovatno će se suočiti s posledicama svojih ambicija i tek sad uviđati gde su pogrešili. Nakon toga idu napred.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ljubazniji i otvoreniji.

Nedeljni horoskop od 26. juna do 2. jula 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmeriće vas na osamu i povlačenje. Najbolje ćete se osećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu ili na trčanje.

RAK

LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku. Moguće je da propustite neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik s voljenom osobom.

KARIJERA: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na analizi sebe i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvežava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.