dnevni horoskop
Dnevni horoskop za 12. avgust 2017

Dnevni horoskop za 26. jun 2017: Dragi naši, uplovljavamo u još jednu letnju sedmicu, Mars je u trigonu sa Neptunom, a sam je u Raku, dok je retrogradni Neptun u Ribama.

Dobar aspekt, strastan, željan akcije, a ova energija može doneti samo dobre vibracije! Obe planete vezane su za vodu (Rak, Ribe). Mars je tu za dela, da donese ili ako treba pokrene akciju, Neptun je zadužen za kreativni aspekt, piše Današnji dnevni horoskop. Sjajan dan za umetnike, a za sve koji to nisu ovaj dan donosi priliku za neko otkrivanje nekih tajni, biće iznenađenja… Možete saznati mnogo toga bez i da pokušavate.

Sa ovom energijom laž se sama razotkriva.

A na polju posla, i karijere uopšte s obzirom na aspekt koji je danas aktuelan, unesite što više energiju mašte, kreativnosti u svoj posao, a kontakti sa ljudima oko sebe biće danas vrlo plodonosni, jer ćete umeti sa rečima.

Sve u svemu , sjajan početak sedmice!

OVAN

POSAO

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni tbog neizvesnosti. Danas ili u najkraćem periodu vam se može posrećiti. Iskoristite dan , dobar je što se poslovnih aspekata tiče.

LJUBAV

Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li uopšte želite da ostanete u vezi.

ZDRAVLJE

Pričuvajte se povreda i padova.

BIK

POSAO

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Nemojte da ga prokockate.

LJUBAV

Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima, neko bi mogao da bude jako povređen zbog toga, možda čak i vi.

ZDRAVLJE

Loša vam je cirkulacija.

Dnevni horoskop za 24. mart 2017: Rak želi brak, Ovan ima sreće, Vaga snalažljiva
Dnevni horoskop za 26. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV

Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Ako ste u dugoj i lepoj vezi, ni ne razmišljajte o nikakvim avanturama, mogle bi se loše završiti.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

RAK

POSAO

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Oni koji nisu te sreće danas će provesti prosečan dan na poslu…

LJUBAV

Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Razmislite dobro da li je to nešto što vam je potrebno. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.