Dnevni horoskop za 25. jun 2017

Dnevni horoskop za 25. jun 2017: Danas Mars nije u konjukciji sa Suncem i Mesecom, ali svakako njegov uticaj danas je izrazito jak, jer je u energiji Raka i u društvu Sunca, Meseca i Merkura. Dominira i zbog egzaktnog kvadrata sa Jupiterom u Vagi koji vodi preterivanju u svemu. Ipak, ako oprezno danas budete posmatrali stvari sve možete držati pod kontrolom. Danas se posebno osvrnite na porodicu, porodične odnose (Mars u Raku) ali i na sve druge veze, poslovne i privatne. (Jupiter u Vagi). Kvadrat pojačava napetost i nervozu, kao i potrebu za raspravom. Ipak, uz oprez sve može proći bez posledica, piše Današnji dnevni horoskop.

Želimo vam lep dan.

OVAN

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju.

LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE

Moguća je glavobolja.

BIK

POSAO

Izgleda kao da Vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće Vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

LJUBAV

Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate. Razmislite, možda malo i preterujete.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Dnevni horoskop za 19. maj 2017
Dnevni horoskop za 25. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze Vaše znanje i praktično iskustvo.

LJUBAV

Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

RAK

POSAO

Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.

LJUBAV

Dobar dan za one koji su trenutno slobodni! Osećaćete novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa cirkulacijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.