Dnevni horoskop za 21. decembar 2018. 

Nedeljni horoskop od 26. februara do 4. marta 2018: Ribe, Rakovi i Bikovi, radujte se, dolazi vaših 5 minuta! Šta astrolozi predviđaju svim horoskopskim znacima u narednom periodu saznajte u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Vaše ljubavni apetiti biće veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drukčije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

Nedeljni horoskop od 26. februara do 4. marta 2018

BIK

LJUBAV: Vaša ljubavna priča će se nastaviti uprkos vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni šta vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Samo ne prenagljujte u nastupima.

KARIJERA: U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati baš najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toerlanciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz laganu muziku.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće vam podjednako važno kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu tokom ove sedmice. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite rekreaciju za sebe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.