Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 23. februar 2018: Ovan ima sreće, trošak za Jarca,...

Dnevni horoskop za 23. februar 2018: Ovan ima sreće, trošak za Jarca, preokreti za Lava

57
0
Dnevni horoskop za 6. decembar 2018

Dnevni horoskop za 23. februar 2018: Ovan ima sreće, dobar dan za Bika, Blizanci uporni, Raku dan za odluke, preokreti za Lava, Devica nervozna, Vaga zadovoljna, Škorpija dobro, Strelac opušten, trošak za Jarca, Vodolija emotivna, a Ribe optimistične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23.02.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Imate malo više sreće danas. Dobićete neočekivanu pomoć koja će vam mnogo značiti. Iskoristite poklon sa neba. Ljubav Voljena osoba će Vam pružiti dovoljno pažnje. Osećate se sigurno i voljeno. Prijaju vam Vodolija i Lav. Zdravlje Manji nedostatak energije.
Dnevni horoskop za 23. februar 2018

BIK

Posao Ako ste očekivali napredak ili pohvalu, danas je taj dan. Dobri odnosi u radnom okruženju. Ljubav Želite da se zaljubite! Svaki znak pažnje i pogled Vam je signal da se dopadate baš toj osobi! Potrudite se, isplati se. Zdravlje Osećaj uznemirenosti, kontrolišite apetit.

BLIZANCI

Posao Niste baš stigli da uradite sve ono što ste nameravali. Manjak koncentracije, greške sa papirologijom ili u komunikaciji. Ljubav Danas imate potrebu da budete voljeni. Uporni ste, makar na jednu noć… Sviđa vam se jedan Rak. Zdravlje Osetljive ruke, šake, zglobovi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.