Home Horoskop UVEK ZAVRŠE SLOMLJENOG SRCA: 3 horoskopska znaka koje najčešće ostavljaju

UVEK ZAVRŠE SLOMLJENOG SRCA: 3 horoskopska znaka koje najčešće ostavljaju

70
0
Dnevni horoskop za 16. februar 2019.
Dnevni horoskop za 16. februar 2019.

Sve što je lepo ima kraj. Da, izreka je tipičan kliše ali za nekoga to je jedino što može nakon raskida da kaže. Što je, priznaćete, mnogo bolja verzija od bacanja stvari kroz prozor, lomljenja stakla na kolima itd.

Kao što su jedni magnet za partnere, postoje i oni znakovi Zodijaka kojima jednostavno ne ide. Nije da su oni tu nešto krivi, ali jednostavno im je takva narav i priroda. Horoskop ima objašnjenje zbog čega se tri znaka vrlo često razočaraju u ljubav i završavaju vezu slomljenog srca, piše Noizz. Donosimo vam listu od tri znaka kojima ljubav često okreće leđa.

Blizanci

Društveni, obožavaju upoznavanje novih ljudi i skloni su avanturama. Lako privuku partnera, ali problem je da ga zadrže. S obzirom na to da su stalno u potrazi za novim uzbuđenjima, Blizanci vrlo često deluju neodgovorno i nestabilno, zbog čega ih partneri često ostavljaju.
3 horoskopska znaka koje najčešće ostavljaju

Rak

Rakovi se jako brzo zaljubljuju, a ceo njihov život vođen je emocijama. Sve doživljavaju vrlo intenzivno i lično, zbog čega je lako povrediti ih. Zbog ovoga Rakovi vrlo često ostaju bez partnera.
3 horoskopska znaka koje najčešće ostavljaju

Devica

Jako organizovane Device vrlo često posvećuju previše pažnje detaljima i ne odustaju od planirane rutine. Deluju kao dosadne osobe. Zbog svojih manira uvek su “materijal” za ostavljanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.