Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2018: Velika sreća za Bika, Jarac raspoložen za...

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2018: Velika sreća za Bika, Jarac raspoložen za flert, Lava vodi žeđ za pustolovinom

119
0
Ljubavni horoskop za mart 2018

Ljubavni horoskop za mart 2018: Mart 2018. godine je uzbudljiv mesec koji donosi razne darove: novitete, sreću i bezbrižne dane, iznenađenja, preokrete i puno drugih stvari.

Prvi deo meseca donosi ono najbolje. Do 17. marta 2018. godine pod uticajem smo Mars – Uran trigona, piše tarot-horoskop.com. Taj astrološki aspekt je motivišuć, dinamičan, ohrabrujuć, inicijativan i ispunjen težnjama prema novome. Do 20. marta pod uticajem smo i Sunce – Jupiter trigona koji donosi sreću, nove prilike i vodi prema novim i širim horizontima. Oba aspekta nude pregršt energije, hrabrosti, samopouzdanja i optimizma, oba su progresivna i konstruktivna. Drugi deo meseca je komplikovaniji i manje prostran. Značajan događaj možemo očekivati 17. marta: Mars kreće retrogradno i kretaće se od Jarca do Vodolije, do novembra 2018. godine. Mars će biti aktivno retrogradan između 26. juna i 27. avgusta, ali važno je da sagledamo širinu delovanja, veću sliku, jer retrogradno kretanje ima uticaja na obe kuće koje su u Jarcu i Vodoliji u svačijoj karti i to čini vezu između simbola te dve kuće. MALI MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: Ovan prezauzet, Bik se fokusira na karijeru, Blizanci ostaju bez love, Rak se okreće sebi, Lav mora da se potrudi na poslu… Mars je aktivna planeta, s očitim uticajem, donosi stvarne događaje, deluje brzo i intenzivno. Polja svakodnevnog života na koja utiče postaće vrlo aktivna, značajna i tu ćete trošiti najviše energije. Vezano uz to donosićete odluke, a rezultati će se vrlo brzo pokazati. Isto tako, sve navedeno može uzrokovati stres, sukobe, brige, probleme ili gubitke. Najvažnije od svega je da se aktivirate, delujte energično, jer je u vašem najboljem interesu da preuzmete stvar u svoje ruke i ne dozvolite Marsu da deluje protiv vašeg najboljeg interesa.
Ljubavni horoskop za mart 2018

Značajna polja delovanja ovog Marsovog ciklusa, za svaki znak (i za svačiji podznak, ako ga znate i to se ubraja):

Ovan: karijera, prestiž, uspeh, društveni status, ugled, prijatelji, oni koji vas štite i podržavaju, kolektiv, popularnost. Bik: obrazovanje, kultura, duhovnost, putovanja, stranci, inostranstvo, karijera, prestiž, uspeh, društveni status, ugled. Blizanci: novac koji zavisi od drugih, nasledstvo, sponzorstva, ulaganja, pozajmice, ulozi, gubici, brige, krize, obrazovanje, kultura, duhovnost, putovanja, stranci, inostranstvo. Rak: parovi, ugovori, rivalstva, sukobi, sudski procesi, novac koji zavisi od drugih, nasledstvo, sponzorstva, ulaganja, pozajmice, ulozi, gubici, brige, krize. Lav: posao, podređeni, obaveze, kućni ljubimci, parovi, saradnje, ugovori, rivalstva, napadi, sukobi, sudski procesi. Devica: deca, ljubav, seks, pustolovina, rizik, kreativnost, slobodno vreme, sport, posao, podređeni, obaveze, bolesti, kućni ljubimci. Vaga: dom, nekretnine, roditeljstvo, deca, ljubav, seks, pustolovina, rizik, kreativnost, slobodno vreme, sport. Škorpija: braća i sestre, um, učenje, komunikacija, pregovori, intervjui, putovanja, automobili, dom, kuća, nekretnine, nasledstvo, roditelji. Strelac: novac, zarada, troškovi, ušteđevina, materijalna dobra, izvori, braća i sestre, um, učenje, komunikacija, pregovori, intervjui, putovanja, automobili. Jarac: telo, izgled, vitalnost, volja, status, novac, zarada, troškovi, ušteđevina, materijalna dobra, izvori. Vodolija: tajni poduhvati, skrivene opasnosti (neprijatelji, bolesti), usamljenost, telo, izgled, vitalnost, raspoloženje, status. Ribe: prijatelji, oni koji vas štite i podržavaju, kolektiv, popularnost, tajni poduhvati, sakrivene opasnosti (neprijatelji, bolesti). ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MART 2018: Jarcu naglašeno polje finansija i uspeh, Vagi polje partnerstva a Venera će Bika učiniti ljubomornim Tokom marta 2018. godine i Merkur se kreće retrogradno: ulazi u Ovna 6. marta, retrogradno kreće 23. marta, a direktnim hodom 15. aprila pa 13. maja izlazi iz Ovna i tu prestaje ciklus. Ovaj ciklus povezan je s razumom i naglim reakcijama, ali i s greškama u procenama ili prosuđivanjima do kojih dolazi zbog žurbe, ćudljivosti ili rečima izgovorenim u ljutnji, svađama, nesporazumima i nezgodama na putu do kojih može doći zbog žurbe ili neopreznog baratanja opasnim predmetima. Stvari će se zakomplikovati još više između 23. marta i 15. aprila 2018. godine kada će se retrogradnost Merkura najviše osetiti. Sve to preokrenućemo na pozitivnu stranu. Tokom marta 2018. godine Merkur je u konjunkciji s Venerom: tokom prve nedelje u Ribama, a zatim u Ovnu. Merkur – Venera konjunkcija je sjajna za one koji žele da više nauče, za one koji rade na kolekcijama, prenose ili primaju informacije, koji održavaju govore ili drže predavanja. Ovo je dobar aspekt za druženje i sklapanje novih poznanstva, donosi svežinu, vedrinu i glad za novim stvarima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.