Home ASTRO TAJANSTVENA SANJARKA ČIJA JE MISIJA NA OVOM SVETU DA POMAŽE DRUGIMA: Saznajte...

TAJANSTVENA SANJARKA ČIJA JE MISIJA NA OVOM SVETU DA POMAŽE DRUGIMA: Saznajte sve o ženi rođenoj u znaku Riba

323
0

Na prvi pogled čini se mirna, ali u svom biću krije veliku strastvenost i osećajnost. U nastavku saznajte sve o ženama Ribama

Nežna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertna, požrtvovana, saosećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu. Njena misija na ovom svetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osetljiva na potrebe drugih – u današnjem svetu uzimanja njoj je važnije da daje – ali ne dopušta da bilo ko iskorišćava njenu dobrotu i večitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u svom biću krije veliku strastvenost i osećajnost. Znatiželjno posmatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima pa u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjarka u Zodijaku, i od realnosti je sposobna da brzo pobegne u svoj svet sanjarenja u kojem može biti ko god poželi. Neki smatraju da tako beži od problema; drugi pak veruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

Seks & veze

Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je stidljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi “pokorna”. Najveća joj se sreća da udovoljava voljenoj osobi. Tajno Ribino oružje u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezervisanom jer zna da će tako delovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač želi još više. Pacifista je i voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.
Saznajte sve o ženi rođenoj u znaku Riba
Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja. Velikodušna je i emocionalno i seksualno pa i u krevetu obožava da ugodi partneru. Njenu strastvenost dodatno će rasplamsati sveće, latice po krevetu, senzualna muzika, odnosno sve što će pridoneti romantičnoj atmosferi u spavaćoj sobi.

Prijateljstvo

Odana je prijateljica kojoj su dobrobit i sreća ljudi koje voli važniji od sopstvene dobrobiti i sreće. Žena Riba je uvek tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im podrška i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo ko može da ima. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znaće kako se njen prijatelj oseća pre nego i on sam shvati svoja osećanja. Ali, odjednom se može učiniti kao da izbegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti lično. Naime, Ribi je  potrebno vreme i za sebe, a kako teško kaže ne radije će se samo povući nego da prijatelju mora reći ne. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.