Nedeljni horoskop od 24. septembra do 1. oktobra 2017
Dnevni horoskop za 15. novembar 2017

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Vladar vašeg znaka Mars trenutno nije dobro aspektovan u polju posla i problemi su neminovni, ali približava se i kvadratu sa Saturnom, planetom koja vlada vašom karijerom. To znači da je sada pravo vreme da promenite sve stvari kojima ste do sada bili nezadovoljni.

Ljubav – Planeta ljubavi Venera vam ej takođe u polju posla, zajedno sa Marsom koji vam remeti odnose. Može se javiti ljubomora, netolernacija, nezadovoljstvo i sklonost “kombinacijama” sa strane, zato budite oprezni.

Zdravlje – Planeta Merkur u polju bolesti ukazuje na recidev hroničnih tegoba, pišu novosti.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017 

Nedeljni horoskop od 24. septembra do 1. oktobra 2017
Nedeljni horoskop od 24. septembra do 1. oktobra 2017

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Vladar vašeg znaka Venera je u Devici, znaku svog izgona, što se manifestuje kroz gomilu problema i nespretnost u rešavanju istih. Ipak, sekstil Jupitera ka vladaru vašeg polja karijere Saturnu, ukazuju da ćete dobiti pomoć od osobe ili institucije vezane za inostranstvo.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partnerstva, zajedno sa nepovoljno postavljenom Venerom u Devici, dovodi do komplikacija, ali sa povoljnim ishodima. Mogu se pojaviti problemi na početku nove veze, dok neke predstavnike znaka očekuje kraj jedne emotivne priče.

Zdravlje – Problemi sa sinusima i glavobolja su sezonskog karaktera.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Na događaje tokom ove nedelje teško možete da utičete, iako je vaš vladar Merkur povoljno postavljen u Devici. Zato je najbolje odložiti sve odluke i sva rešenja za naredni period. Planeta sreće Jupiter vlada vašim poljem karijere i pravi dobre aspekte tako da vam profesionalna stabilnost nije ugrožena.

Ljubav – Ne očekujte velike promene u narednom periodu. Venera je u istom znaku sa vašim vladarem Merkurom, tako da podiže nivo tenzije u vezi, ali neće biti ključnih dešavanja.

Zdravlje – Bolovi u nogama su posledica nošenja neadekvatne obuće, ravnih stopala ili proširenih vena…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.